Caravana Avon "Din dragoste pentru femei" alaturi de Andreea Marin si Scoala Mamelor

Caravana Avon "Din dragoste pentru femei" alaturi de Andreea Marin si Scoala Mamelor

logo_avonAvon Cosmetics Romania, alaturi de Andreea Marin, va invita in perioada 6 martie - 11 aprilie in caravana "Din dragoste pentru femei".

Sub forma unor seminarii de leadership feminin, vom vorbi despre succes, frumusete interioara si exterioara, sanatate si independenta financiara. Timp de 2 ore, veti participa la discutii ca intre prietene despre dezvoltare personala si profesionala, despre oportunitati de cariera la orice varsta si despre povesti de success ale unor femei ca voi.

logo_scoala_mamelor

Caravana se desfasoara in 10 orase (Cluj, Galati, Constanta, Brasov, Sibiu, Timisoara, Iasi, Craiova, Ploiesti si Bucuresti)si este sustinuta de scoala Mamelor - un proiect national demarat de Andreea Marin destinat mamelor aflate in dificultate.

 

"Imi plac povestile reale, de succes! De aceea am ales Avon, compania de frumusete numarul 1 din Romania. Mii de romance sunt acum Lideri Avon si au propria afacere. Suntem frumoase si puternice, pentru ca tot ceea ce facem este din dragoste pentru femei", declara Andreea Marin in spot-ul de promovare al caravanei.

Participarea se face pe baza de inscriere sau invitatie. Va puteti inregistra online pe www.facebook.com/AvonSpace.

Cu Avon, iti doresti si se implineste. incepand de astazi.

Parteneri: Perla Harghitei, Kraft Romania, Fundatia Bethany, Fundatia Baylor Marea Neagra, Complex Colonadelor Constanta, Teatrul Muzical din Galati, Teatrul de Opera din Brasov, Palas Iasi, Casa Studentilor Timisoara.

Parteneri media: copilul.ro, Observatorul Ploiesti, Mix TV Brasov, Iulius Mall

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul