Campania sociala Doneaza Orice

Asociatia Lindenfeld, desfasoara in perioada 2-19 decembrie campania "Doneaza Orice", prin care ofera ajutoare copiilor beneficiari ai serviciilor DGASPC in sectoarele 1, 2, 3 si 6.

Asociatia Lindenfeld desfasoara programul educational „Ajungem Mari” pentru copiii institutionalizati sau din familii sarace, avand parteneriat cu Directiile de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului din sectoarele 1, 2, 3 si 6. Lucram cu 300 de copii institurionalizati sau din medii defavorizate, cu ajutorul a 150 de voluntari.

jucarie_copil

In perioada 2-19 decembrie colectam cadouri pentru cei 300 de copii din centre de plasament, apartamente de tip familial si din sistemul de asistenta maternala si pentru familiile nevoiase din sectorul 6. 

Sunt doua puncte de colectare:

Pentru copiii din centre la Geobar, Strada Covaci nr 6

Pentru familiile din sectorul 6 -  la sediul DGASPC 6, Aleea Istru Nr 4

Incurajam donatiile de orice tip de produs, nou sau utilizat, dar in stare buna: haine si incaltaminte, jucarii, jocuri, carti, manuale, produse de igiena personala, produse de curatenie, produse pentru bebelusi, electronice, eletctrocasnice, echipamente de bucatarie, pentru casa, decoratiuni de Craciun etc. 

Pentru a directiona donatia acolo unde este nevoie, donatorii sunt invitati sa completeze un formular online - http://bit.ly/1vnVNac.

Va multumim pentru generozitate!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul