CONIL Fest, Festivalul Integrarii, Editia a XVI-a

/ / Modificat: 2018-02-15
CONIL Fest, Festivalul Integrarii, Editia a XVI-a

Palatul National al Copiilor este in sarbatoare! In 17-18 martie 2018 va avea loc cea de-a XVI-a editie a CONIL Fest - Festivalul Integrarii.

Pe parcursul celor doua zile, peste 1500 de copii tipici si cu dizabilitati ii vor purta pe cei prezenti intr-o lume a poeziei, dansului, cantului si al intrecerilor sportive, intr-un maraton artistic desavarsit, pus la cale de inimosii organizatori - Asociatia CONIL si Asociatia 3M in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin PROEDUS. Evenimentul, la care va asteptam in numar cat mai mare, face parte din calendarul de evenimente al anului 2018 propus de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Momente emotionante, pline de farmec si sensibilitate ne vor fi oferite de invitatii nostri speciali de la scolile speciale pentru copii hipoacuzici , deficienti psihomotorii sau cu deficiente de vedere, copii diagnosticati cu autism, sindrom Down, retard sau tetrapareza, demonstrand astfel ca dincolo de orice dizabilitate exista o abilitate ce trebuie descoperita, incurajata si promovata.

Sunt invitati sa participe la acest important eveniment cultural-artistic, copii cu varste cuprinse intre 3-18 ani din gradinitele si scolile publice si private, cluburi sportive, scoli de dans sau de balet din Bucuresti si din tara.

Scopul organizatorilor, Asociatia CONIL si Asociatia 3M in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin PROEDUS este de a sprijini integrarea copiilor cu cerinte speciale educationale precum si promovarea talentelor de orice fel. Pe parcursul celor doua zile de festival intrarea publicului in sala este libera.

Premiile participantilor vor fi oferite copiilor de personalitati marcante ale vietii economice, culturale sau sportive dintre care ii amintim pe: Ioana Maria Moldovan, Nicole Cherry, Mihaela Tatu, Andreea Paul, Ana Maria Branza, Alexandru Mironov si lista este in continuare deschisa.

Parteneri media: www.gradinitebucuresti.ro www.galasocietatiicivile.ro www.gokids.ro www.goldfm.ro www.clopotel.ro, Bucharest Cultural Events, www.gratuitor.ro, www.vinsieu.ro, www.romaniapozitiva.ro, Scoala de Televiziune iMediaPro, www.copilul.ro

Sponsori: Chipita Romania, Biofarm, Aqua Carpatica, Dulciuri Kovacs, Aventura Park Cernica, Musette, Editura Integral, Adevarul Holding, Banca de Alimente si multi altii

Va asteptam cu mic cu mare la cea de-a XVI-a editie a CONIL Fest!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2018 Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre