Bucuresti Mall si Plaza Romania se muta pe Facebook!

| | Modificat: 2013-05-23 18:40:59

Bucuresti Mall si Plaza Romania se muta pe Facebook!


Centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, dezvoltate de Anchor Grup, organizeaza in perioada 27 mai – 3 iunie, doua concursuri inedite prin intermediul retelei de socializare Facebook.

Ambele concursuri ii pun in centrul atentie pe cei mici, facand parte dintr-o ampla campanie desfasurata cu ocazia Zilei Copilului.

Bucuresti_Mall

Vizitatorii si fanii Bucuresti Mall pot alege cei mai la moda reprezentanti ai noii generatii. Pe pagina de facebook a centrului comercial, https://www.facebook.com/bucurestimall, in perioada 27 mai – 3 iunie, se va desfasura concursul New Fashion Icon dedicat copiilor cu stil, carisma si indrazneala.

Fotografiile trimise la adresa newfashionicon@anchorgrup.ro vor fi ulterior incarcate intr-un album in care participantii pot fi votati si sustinuti in cursa pentru trei premii: o aparitie intr-o revista dedicata copiilor, o sedinta foto profesionista si o tinuta completa de vara pentru cel mai mic fashionist.


Plaza_Romania

Plaza Romania va organiza in aceeasi perioada, 27 mai – 3 iunie, un concurs pe pagina de Facebook a mallului, https://www.facebook.com/plazaromania, intitulat Mini-me, dedicat atat parintilor cat si copiilor. Vor fi premiate cele mai asemanatoare perechi mama – fiica sau tata-fiu.

Participantii vor trimite o fotografie elocventa pe adresa minime@anchorgrup.ro. Copilul castigator va fi imaginea urmatoarei campanii a Plaza Romania, locul doi primind in dar un album profesionist de fotografii de familie alaturi de parintii sai, iar locul trei, o colectie generoasa de jucarii oferite de magazinele partenere.  

Regulamentele celor doua concursuri se regasesc pe website-urile www.bucurestimall.com.ro, respectiv www.plazaromania.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Distractie copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA