Bucuresti Mall si Plaza Romania se muta pe Facebook!

/ / Modificat: 2013-05-23
Bucuresti Mall si Plaza Romania se muta pe Facebook!

Bucuresti Mall si Plaza Romania se muta pe Facebook!


Centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, dezvoltate de Anchor Grup, organizeaza in perioada 27 mai – 3 iunie, doua concursuri inedite prin intermediul retelei de socializare Facebook.

Ambele concursuri ii pun in centrul atentie pe cei mici, facand parte dintr-o ampla campanie desfasurata cu ocazia Zilei Copilului.

Bucuresti_Mall

Vizitatorii si fanii Bucuresti Mall pot alege cei mai la moda reprezentanti ai noii generatii. Pe pagina de facebook a centrului comercial, https://www.facebook.com/bucurestimall, in perioada 27 mai – 3 iunie, se va desfasura concursul New Fashion Icon dedicat copiilor cu stil, carisma si indrazneala.

Fotografiile trimise la adresa newfashionicon@anchorgrup.ro vor fi ulterior incarcate intr-un album in care participantii pot fi votati si sustinuti in cursa pentru trei premii: o aparitie intr-o revista dedicata copiilor, o sedinta foto profesionista si o tinuta completa de vara pentru cel mai mic fashionist.


Plaza_Romania

Plaza Romania va organiza in aceeasi perioada, 27 mai – 3 iunie, un concurs pe pagina de Facebook a mallului, https://www.facebook.com/plazaromania, intitulat Mini-me, dedicat atat parintilor cat si copiilor. Vor fi premiate cele mai asemanatoare perechi mama – fiica sau tata-fiu.

Participantii vor trimite o fotografie elocventa pe adresa minime@anchorgrup.ro. Copilul castigator va fi imaginea urmatoarei campanii a Plaza Romania, locul doi primind in dar un album profesionist de fotografii de familie alaturi de parintii sai, iar locul trei, o colectie generoasa de jucarii oferite de magazinele partenere.  

Regulamentele celor doua concursuri se regasesc pe website-urile www.bucurestimall.com.ro, respectiv www.plazaromania.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Distractie copii

Articole recomandate

Citeste si despre