Bucura-te de frumusetea ta! In Centrele Comerciale Arcade si Galeria Real

Luna martie este luna bucuriei, ce anunta sosirea si instalarea primaverii, dar si luna asteptata cu mare bucurie de doamne si domnisoare, deoarcece se celebreaza Martisorul si Ziua Femeii.

Centrele comerciale Arcade si Galeria Real sarbatoresc femeia si isi propun, prin diverse activitati si premii, sa aduca zambetele pe chipul celor care ne fac viata mai usoara si mai frumoasa.

Arcade-martie-2014

Toate reprezentantele sexului frumos sunt asteptate in zilele de 1-2 martie si 8-9 martie in Centrele Comerciale Arcade si Galeria Real din toata tara, sa descopere surprizele special pregatite pentru luna femeilor!

"Primavara debuteaza cu sarbatoarea Martisorului si continua cu 8 Martie, zile speciale dedicate sensibilitatii, bunatatii si frumusetii femeii. Este un bun prilej prin care copiii si barbatii isi arata aprecierea fata de mamele, iubitele si sotiile lor. Si noi, in locatiile Arcade si Galeria Real, punem in aceasta perioada femeia, indiferent de rolul ei in societate si in familie, in centru atentiei", declara Ioana Laura Pasca, Director Marketing Arcade Property Management.

Doamnele si domnisoarele sunt asteptate sa fie rasfatate la locul de make-up & hairstyle. Aici, participantele vor beneficia de serviciile puse la dispozitie de saloane apreciate si cunoscute in toata tara,  vor castiga premii oferite de parteneri sau vor face fotografii pe care le vor primi pe loc. Nici cei mici nu vor fi uitati: ei se pot distra in cadrul Atelierelor de creatie, pregatind martisoare sau felicitari pentru Ziua Femeii.

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.arcadeproperty.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul