Bucharest School Fest - Vocatie pentru Educatie! Editia a II-a

"BUCHAREST SCHOOL Fest", editia a II-a, este cel mai important eveniment dedicat invatamantului privat, alternativ si multicultural bucurestean.

Urmare a succesului inregistrat de prima editie a zilelor educatiei bucurestene, "BUCHAREST SCHOOL Fest" isi propune sa prezinte o cat mai larga oferta educationala, dar si rezultatele deosebite ale copiilor din scolile participante.

Poster-BSF

"BUCHAREST SCHOOL Fest" se desfasoara in perioada 21-23 martie 2014, la Baneasa Shopping City, intrarea Grand Cosmos.

Va invitam la deschiderea oficiala si conferinta de presa vineri 21 martie, 11.00, alaturi de specialisti in educatie formala si non formala, educatori, jurnalisti, parinti.

Evenimentul include atat expozitia de scoli, gradinite, licee, alte unitati de invatamant si servicii conexe, cat si minispectacole dedicate copiilor cu rezultate exceptionale si a celor foarte talentati, precum si prezentari ale sistemelor de invatamant alternativ sau workshopuri ale cluburilor participante.

Evenimentul este deschis unitatilor de invatamant privat - prescolar, primar, gimnazial, preuniversitar - invatamantului alternativ - Waldorf, Montessori, Freinet - invatamantului in limbi straine - german, american, britanic - cluburilor si cercurilor de copii, organizatorilor de tabere scolare etc.

Pana in acest moment si-au anuntat participarea Scoala Metropolitana ARC, Gradinita Prikindel, Deutsche Schule Bukarest, Scoala Privata Aletheea, International British School of Bucharest, Liceul Teoretic National, International School for Primary Education, IntegralEdu, Gradinita si Scoala primara Happy Children Academy, Ada International School, Gradinita si Scoala primara Smart Kids, Gradinita si Scoala Butterfly, Scoala de flori, Scoala Libera Waldorf, FasTraKids, TUMBA, Gradinita Zece.

"Viitorul copiilor este poate cea mai importanta decizie a parintilor. Aceasta trebuie facuta cunoscand si intelegand intreaga oferta educationala si de formare, avantajele si dezavantajele fiecarei metode si mai ales cum se suprapune ea profilului fiecarui copil. Aceasta este motivatia organizarii acestui eveniment si avem speranta, ca an de an, sa creasca si sa raspunda intr-o masura cat mai mare nevoilor educatiei particulare bucurestene", Victoria Lupu, Director General Distinct Image, compania organizatoare Bucharest School Fest.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul