Bounty Fair - editie de shopping creativ in aer liber

/ / Modificat: 2018-05-17
Bounty Fair - editie de shopping creativ in aer liber

Va asteptam cu mic, cu mare sa descoperiti minunata si magica lume Bounty Fair, sa jonglati printre ateliere de creatie, piese de teatru, lansare de carte, hamace si multe alte activitati pentru copii.

Bounty Fair #34 a pregatit un targ dedicat cadourilor si rasfatului unicat, realizate de aproximativ 70 dintre cei mai talentati designeri si artizani romani, intr-o diversitate de stiluri, dar si un mediu de dezvoltare creativa pentru cei mici si cei mai mari.

Pe tot parcursul weekendului sunt organizate si sustinute in gradina 16 ateliere haioase si educative cu tematici variate, adaptabile pentru varstele micutilor, in cadrul carora se vor distra si isi vor dezvolta abilitatile creative. (Nu este necesara programarea sau inscrierea in vederea participarii la ateliere).

Cei mici vor avea ocazia sa picteze pe apa, lemn, ceramica sau chiar cu particule colorate si sa realizeze figurine din origami, brelocuri, Astri si Ingeri sau sa descopere tehnica servetelului. De asemenea, pot alege dintre ateliere de Window Color, O poveste intr-un ghiveci si Calatorie in jurul lumii – Micul explorator.

* Pretul atelierelor variaza intre 5 si 25 lei.

Duminica, in Gradina si Poienita Bounty Fair va asteapta JuxiMagic cu piesa de teatru Copilul care l-a luat pe NU in brate (11:00) si o lansare de carte pentru copii Bicicleta fermecata (11:30).

In esenta, evenimentul se adreseaza iubitorilor de design, cautatorilor de educatie creativa si amatorilor de produse originale, lucrate cu atenţie pentru detaliu si multa pasiune!

  • Data: 19 - 20 mai 2018
  • Program: 10:00 - 20:00
  • Locatie: Casa Universitarilor, Bucuresti
  • Intrare: 8 lei/persoana/zi. Copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita.

Mai multe detalii gasesti pe pagina de Facebook a evenimentului: Bounty Fair #43 - editie de shopping creativ in aer liber

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente in bucuresti Evenimente copii Evenimente parinti Activitati aer liber Timp liber familie

Articole recomandate

Citeste si despre