Banca Transilvania invita iubitorii sportului sa fie alaturi de jucatoarele nationalei de baschet in meciul impotriva Turciei

| | Modificat: 2016-02-18 14:18:28

Cu ocazia meciului Echipei Nationale de Baschet Feminin a Romaniei, BT lanseaza o campanie inedita de chemare la oaste pentru mobilizarea suporterilor

Banca Transilvania cheama sustinatorii din toata tara sa fie alaturi de jucatoarele noastre de baschet in marea infruntare impotriva Turciei si sa formeze impreuna oastea de suporteri pentru victoria echipei nationale. Lupta dintre romance si turcoaice va avea loc sambata, 20 februarie, de la ora 19,00, cand Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va gazdui meciul de baschet feminin din preliminariile EuroBasket 2017 Romania - Turcia.  

Echipa_de_baschet_feminin_a_Romaniei

Cu aceasta ocazie, pornind de la rivalitatea istorica dintre cele doua tari, Banca Transilvania lanseaza o campanie inedita de mobilizare a suporterilor romani. Acum a venit randul fetelor sa rescrie o pagina din luptele istorice pentru Romania, cu arme noi precum talentul, ambitia si sustinerea din tribune.  

Sambata este ziua decisiva, caci victoria romancelor poate aduce calificarea echipei nationale la Euro 2017. Marea confruntare va fi stransa, deoarece ambele echipe rivale sunt neinvinse pana acum, dupa cele doua etape din grupa H si se afla pe primul loc, la egalitate. 

Pentru ca sprijinul suporterilor este foarte important pentru echipa, Banca Transilvania invita toti romanii sa fie alaturi de fetele care vor infrunta turcoaicele sambata cu incurajari si prezenta in tribunele Salii Polivalente din Cluj-Napoca, unde sunt asteptati cu echipamentul de suporter si scandari oficiale.

Biletele online pentru meciul de baschet feminin Romania – Turcia costa numai 10 lei si sunt disponibile online aici.  

Din noiembrie 2015, BT este partenerul oficial al Echipei Nationale de Baschet Feminin.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA