Back to school cu o camera cool

/ / Modificat: 2012-08-28
Back to school cu o camera cool

Back to school cu o camera cool

Personajele Minimax prind viata in magazinele Romtelecom


In perioada 27 august – 24 septembrie, clientii Romtelecom care aleg sa isi achite facturile in magazinele operatorului de telecomunicatii sunt invitati insotiti de copii pentru a avea parte de suprize! Timp de o luna, Mini, Max, Cutulache si Pisicuta ii asteapta pe cei mici in magazinele Romtelecom din tara, unde pot castiga mii de premii.

Special amenajate sub forma unor locuri de joaca, aceste spatii se transforma intr-un mediu placut si captivant pentru micuti, unde personajele Minimax vor prinde viata prin intermediul unor panouri interactive si viu colorate, iar copiii vor fi recompensati pe loc.

Raspunzand corect la o intrebare si completand un talon ce va fi inmanat consultantului de vanzari si depus ulterior in urna din magazin, copiii se vor bucura instant de o multime de premii. Cei mai norocosi vor putea intra in posesia unuia din cele trei seturi de mobilier Minimax, prin extragere la sorti.

Inspirate de lumea fabuloasa a desenelor animate, piesele de mobilier personalizate cu Purcelusa Pepa sunt compuse dintr-un pat cu saltea, o cutie pentru jucarii, un raft cu sertare si inca unul pentru carti.

Concepute cu multa pasiune si creativitate, locurile de joaca Minimax sunt gazduite de 15 magazine Romtelecom in orasele: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Cluj Napoca, Piatra Neamt, Brasov, Craiova, Galati, Iasi, Arad si Timisoara. Adresele magazinelor Romtelecom sunt disponibile aici.

In functie de impactul campaniei, aceasta se poate prelungi pana la sfarsitul anului.

Minimax poate fi vizionat de orice client de televiziune Dolce sau iDolce, ca parte din pachetele de baza.

Difuzat in 11 tari, postul Minimax este implicat in numeroase activitati sociale, oferind o gama variata de programe educative si titluri de succes pe plan international care ii ajuta pe cei mici sa fie deschisi si activi.

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe site-ul: Regulament Minimax


Minimax – Divertisment ca in povesti!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala copii

Articole recomandate

Citeste si despre