Baby Boom Show vine cu super-premii!

/ / Modificat: 2012-03-19
Baby Boom Show vine cu super-premii!

Baby Boom Show nu e doar un prilej bun de a-ti face cumparaturile pentru tine si pentru copilul tau, ci si unul de a castiga super-premii. Asa ca vino la cel mai de succes targ pentru copii intre 0- 5 ani si viitoare mamici si inscrie-te la cele doua tombole care vor avea loc zilnic: Tombola Gravidei si Tombola Bebelusului!

E simplu! Vei primi la intrare talonul de participare pe care il vei completa si pe care il vei introduce in una dintre urnele aflate in interiorul pavilionului expozitional. De aici pana la castigarea unui premiu mai e doar un pas! La finalul fiecarei zile de targ, la scena "Vedetele Baby Boom Show" vor avea loc extragerile. 

Premiile vor fi, cu siguranta, ravnite de toti participantii: carucioare performante si confortabile, patuturi, scaune pentru cei mici, produse medicale de ultima generatie, cosmetice pentru bebelusi si gravide, hainute viu colorate, jucarii de tot soiul, sedinte foto etc.

Baby Boom Show, targul dedicat copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor mamici, va avea loc in perioada 29 martie - 1 aprilie, la Romaero Baneasa. Evenimentul este organizat de Euroexpo.

Vezi lista detaliata a premiilor oferite la targ in pagina babyboomshow.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre