Aventura tropicala in mijlocul Bucurestiului

| | Modificat: 2013-10-30 12:37:26

Cu ocazia a cinci ani de existenta, Iris Titan Shopping Center, organizeaza in perioada 31 octombrie – 10 noiembrie 2013 - "Aventura Tropicala"- un eveniment inedit care va purta vizitatorii centrului comercial prin fauna junglei tropicale. Astfel, o expozitie cu peste 25 de specii vii, din zona tropicala si subtropicala, precum si proiectii de documentare cu habitatul acestor animale vor aduce clientii centrului comercial in atmosfera acestui univers spectaculos.

Cu aceasta ocazie, in cadrul centrului comercial, vizitatorii se vor intalni cu serpi uriasi domesticiti precum pitoni tigru si serpi boa cu o lungime de pana la 3 metri, tarantule uriase, scorpioni, soparle mari, cameleoni, insecte baţ, broaste raioase uriase. De asemenea, intr-o zona special amenajata, pe intreaga durata a evenimentului, Digi Animal World va proiecta zilnic documentare ce vor transpune privitorul in lumea africana, amazoniana si nu numai.

aventura_tropicala
Traim intr-o jungla urbana, dar visam sa ajungem macar o data intr-o jungla adevarata. Timp de o saptamana si jumatate, in Iris Titan Shopping Center bucurestenii au ocazia sa fie in mijlocul unor vietati exotice, absolut spectaculoase.

Ati vazut vreodata o tarantula? Probabil ca da, dar ati vazut vreodata una braziliana cu genunchi albi sau una mexicana cu genunchi rosii? Ei bine, incepand cu 31 octombrie si pana pe 10 noiembrie 2013, in capitala, aceste doua exemplare se vor numara printre vedetele expozitiei tropicale.

"Aventura Tropicala", este un program educational, care are scopul de a prezenta vizitatorilor o mare varietate de animale din mediul junglei si de a vedea de aproape care este habitatul acestor animale.

Astfel, zilnic, intre orele 10:00 si 19:30 vor fi organizate tururi cu ghizi specializati: diminetile de luni pana vineri vor fi dedicate copiilor si eleviilor, iar dupa-amiaza (L-V) si in weekend, tururile vor continua cu cei care s-au inscris in program la www.iristitan.ro/inscrieri_evenimente.html sau la biroul de informatii.

Copiii, dar si adolescentii si adulti interesati de subiect, sunt asteptati la eveniment. Zilnic vor fi organizate tururi atat pentru elevi si prescolari, cat si pentru adultii pasionati de vietati exotice, iar dupa-amiaza va avea loc si o sedinta foto in coliba din jungla. Tururile permit copiilor sa observe lumea animalelor cu sânge rece, de o maniera potrivita cu vârsta lor. Punctul culminant este posibilitatea de a atinge animalele.

Ce copil nu este fascinat de pielea moale a unui sarpe, sau de cele 300 de picioare ale unui miriapod? Cine a mai vazut de aproape un scorpion dormind?... Durata unui tur este de aproximativ 45 de minute si este permisa fotografierea, pentru ca participantii sa pastreze pentru mai mult timp aceste amintiri unice.

Pe langa aceasta expozitie, la etajul 1 al centrului comercial va fi amenajata o zona de entertainment, unde vizitatorii centrului comercial vor putea viziona documentarele proiectate de catre Digi Animal World in tematica de eveniment, pe toata perioada campaniei. Programul proiectiilor este publicat pe site-ul Iris Titan si cel al televiziunii Digi Animal World.

Tot aici sunt pregatite si alte surprize, printre care un scenariu tactil, un magazin de suveniruri, concursuri cu premii, standuri de carte si altele.

Participantii care vor completa formularul de concurs in incinta Iris Titan Shopping Center sau care vor raspunde la intrebarile despre documentarele difuzate de catre Digi Animal World in cadrul
evenimentului, atat pe pagina de Facebook a Digi Animal World   www.facebook.com/DigiAnimalWorldRo, cat si pe www.digi-animalworld.tv, vor putea castiga premii spectaculoase: animale vii, animale interactive si seturi LEGO.

Mai multe detalii pe www.iristitan.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Expozitii copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA