Aventura Dezvoltarii, 2 februarie – 25 mai 2014

/ / Modificat: 2014-01-22
Aventura Dezvoltarii, 2 februarie – 25 mai 2014

Aventura Dezvoltarii, 2 februarie â 25 mai 2014

SmartKidsLand ii invita pe copiii cu varsta intre 8 si 12 ani sa participe la Aventura Dezvoltarii!

De ce Aventura Dezvoltarii?

Pentru ca, pe parcursul a 4 module, copiii participa la jocuri si activitati distractive, avand ocazia sa-si valorifice aptitudinile adecvate fiecarei situatii si sa descopere lucruri noi, care sa-i ajute in dezvoltarea lor viitoare.

Cursul include scurte prezentari Power Point si multe activitati practice, simulari, joc de rol.

Module curs

Comunicare si negociere


Copiii au ocazia sa descopere lucruri noi despre comunicare si negociere, sa constientizeze anumite aspecte carora poate nu le acordau importanta cuvenita; in jocurile lor vor avea posibilitatea sa-si exerseze abilitatile de ascultare, sa acorde atentie limbajului nonverbal, sa (re)descopere arta de a pune intrebari, sa afle mai multe despre tehnicile de negociere si alte elemente utile pentru viata de zi cu zi.

Managementul timpului


Prin intermediul activitatilor si miniproiectelor desfasurate, copiii au posibilitatea sa-si evalueze obiectiv modul in care-si utilizeaza timpul in prezent, sa gaseasca solutii pentru a indeplini mai multe sarcini intr-un timp cat mai scurt si sa realizeze un echilibru intre timpul alocat invatarii si cel pentru joaca/hobby-uri.

Managementul schimbarii


Copiii vor intelege ca schimbarea face parte din viata lor si prin intermediul jocului vor “face cunostinta” cu diverse schimbari, intr-un mediu securizat – jocul, astfel incat sa aiba posibilitatea sa-si cladeasca increderea pentru a trece cu bine peste schimbari ori de cate ori acestea apar (trecerea la o alta etapa scolara, relocarea etc).

Micul Antreprenor: in cadrul acestui modul se intalnesc cu diverse notiuni financiare, aspecte privind promovarea imaginii personale, identifica elementele care definesc un lider si ce calitati personale i-ar putea conduce catre aceasta pozitie, (re)descopera propriile aptitudini si exerseaza prin intermediul unui joc in care realizeaza un proiect pe parcursul mai multor etape.

Structura curs: orar februarie - mai 2014

Comunicare si Negociere: 2 – 23 februarie 2014, duminica, intre orele 10,30 – 12,30
Managementul Timpului: 2 – 23 martie 2014, duminica, intre orele 10,30 – 12,30
Managementul Schimbarii: 30 martie – 27 aprilie 2014, duminica, intre orele 10,30 – 12,30 (cu vacanta de Paste in data de 20 aprilie 2014)
Micul Antreprenor: 4 – 25 mai 2014, duminica, intre orele 10,30 – 12,30

Participanti

Copii cu varsta intre 8 si 12 ani; minim 8 – maxim 12

Pret

220 lei/participant – pentru primul modul;
200 lei/participant – pentru cei care au participat la primul modul si participa si la al doilea
180 lei/participant – pentru cei care au participat la primele 2 module si continua cu urmatoarele module

In cazul participarii fratilor la acelasi modul, in aceeasi perioada, se acorda o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant. Reducerile se acorda numai in cazul participarii la mai multe module in cadrul aceleiasi sesiuni de cursuri. Pretul include materialele auxiliare necesare desfasurarii cursurilor si festivitatii de premiere.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre