Au inceput inscrierile la Concursul National Boem Club

Au inceput inscrierile la editia a II-a a Concursului National "Musica Mundi", care va avea loc anul acesta in perioada 15-23 noiembrie, in Sala de Auditii a sediului Boem Club Dorobanti (Bucuresti, Intrarea Bitolia nr. 65, sector 1, Piata Dorobanti).

 Boem-Club-Musica-Mundi

Concursul National "Musica Mundi" este cel mai amplu concurs destinat muzicienilor amatori (copii, adolescenti si adulti) care studiaza muzica in sistem privat, cu varsta minima de 4 ani si fara limita superioara de varsta. Competitia este organizata de cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, Scoala de Muzica Boem Club.

Copiii si adolescentii pasionati de muzica se pot inscrie in concurs la urmatoarele sectiuni de instrumente:

  • pian - nivel incepator sau avansat pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani, 15-18 ani
  • chitara pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-9 ani, 10-14 ani si 15-18 ani
  • vioara pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-9 ani, 10-14 ani si 15-18 ani
  • canto pentru grupele de varsta pana in 6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani, 16-18 ani

 cursant-pian-Boem-Club

Adultii (peste 18 ani) se pot inscrie in concurs la urmatoarele doua sectiuni:

  • canto
  • instrumental (pian, chitara, vioara, violoncel, saxofon)

Regulamentul si detaliile legate de inscriere sunt afisate pe site-ul www.boemclub.ro la sectiunea Avizier si pe pagina de Facebook BoemClub.  

Inscrierile vor continua pana pe data de 8 noiembrie 2014 si se pot face online sau personal la sediul Boem Club Dorobanti (Intratea Bitolia nr. 65, sector 1, Bucuresti).

"Ii invitam pe toti cei care canta din voce sau la unul dintre instrumentele care au sectiuni in acest concurs sa participe, deoarece cu fiecare participare la auditii, concursuri, preselectii si concerte acumuleaza experienta de scena, experienta care ii va ajuta sa cante din ce in ce mai natural si fara emotii, in orice context ", spune Claudia ATANASOAE, Director, Scoala de Muzica Boem Club.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul