Atelierul 20 Mici Bucatari. Povesti si educatie culinara

Cu Daniela Miscov

Spunem povesti romanesti cu morala si umor si aflam tainele saratelelor cu chimen.

Duminica 27 ianuarie, ora 10.30, pentru doua grupuri de varsta: 3-5 ani si 6-10 ani, la Casa Margarit (str. Margaritarelor nr. 7).

Vom continua sa fim alaturi de personajele mascota ale acestui atelier, Pisi si Sori, care ne vor face cunostinta cu dl Chimen.

Profilul atelierelor culinare si de povesti in acest an va fi educatia, fiindca ne pregatim sa sarbatorim, in cunostinta de cauza,  pe 17 mai 2013, Food Revolution Day, ziua mancatului sanatos, cu ingrediente locale si naturale.

Bilet: 35 lei/ copil si insotitor.  20  locuri (10 locuri pentru grupul 3-5 ani, 10 locuri pentru grupul 6-10 ani). Participarea se face numai cu rezervare. O parte din locuri sunt distribuite de Curtea Veche Publishing ( intern@curteaveche.ro).

Participantii primesc un voucher cu reduceri la o serie de titluri tematice (retete si povesti pentru copii) ale editurii Curtea Veche Publishing.

Rezervari la adresele: artelierd@yahoo.com, sau artelierdproiecte2012@gmail.com; tel. 0724.554.199.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul