Atelierele cu traditie si show-urile interactive tip family - atractia weekend-ului 17–18 noiembrie pentru copii si parinti

/ / Modificat: 2018-11-15 12:52:40

Mega Mall va fi gazda unor evenimente-spectacol „orchestrate” de catre Viva Kids, menite sa aduca bucurie atat copiilor, cat si parintilor.

Astfel, sambata, incepand cu orele 16.00, copiii cu varste intre 3 si 10 ani sunt invitati sa participe in zona Trick Shot (etaj 2) la atelierul de creatie unde vor decora vase de ceramica, cu modele traditionale. Pentru a afla daca anul ce vine va fi cu noroc si belsug, micutii vor pune grau la incoltit in ghivece.

tobe-eveniment

Pe principiul „dupa munca si rasplata”, toti participantii se vor putea delecta cu un show de ventrilocie sustinut de catre Crina Zvoboda, singura femeie-ventriloc din Romania si singurul artist ventriloc roman recunoscut mondial. Tanara ventriloca poate vorbi fara sa-si miste buzele si isi amuza publicul cu umorul sau. A participat si la show-ul „Romanii au talent”, unde a ajuns in semifinala.

Atelierul de muzica si reciclare creativa va avea loc pe 18 noiembrie, intre orele 16.00 – 18.00. Copiii vor invata sa construiasca instrumente muzicale, folosind materiale reciclabile, pe care le vor transforma in mini tobe, zornaitoare, etc. Show-ul de tobe va debuta la orele 18.00 - un show interactiv cu tobe africane, un concept family, care va creea o atmosfera distractiva. Copiii vor invata ce sunt tobele africane djembe, maracas etc.

Fiecare copil primeste cate o toba si se va implica activ in ritmurile propuse.

Pentru ambele zile intrarea este libera.

Taguri Ateliere pentru copii Evenimente copii Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre