Atelierele cu traditie si show-urile interactive tip family - atractia weekend-ului 17–18 noiembrie pentru copii si parinti

/ / Modificat: 2018-11-15
Atelierele cu traditie si show-urile interactive tip family - atractia weekend-ului 17–18 noiembrie pentru copii si parinti

Mega Mall va fi gazda unor evenimente-spectacol „orchestrate” de catre Viva Kids, menite sa aduca bucurie atat copiilor, cat si parintilor.

Astfel, sambata, incepand cu orele 16.00, copiii cu varste intre 3 si 10 ani sunt invitati sa participe in zona Trick Shot (etaj 2) la atelierul de creatie unde vor decora vase de ceramica, cu modele traditionale. Pentru a afla daca anul ce vine va fi cu noroc si belsug, micutii vor pune grau la incoltit in ghivece.

Pe principiul „dupa munca si rasplata”, toti participantii se vor putea delecta cu un show de ventrilocie sustinut de catre Crina Zvoboda, singura femeie-ventriloc din Romania si singurul artist ventriloc roman recunoscut mondial. Tanara ventriloca poate vorbi fara sa-si miste buzele si isi amuza publicul cu umorul sau. A participat si la show-ul „Romanii au talent”, unde a ajuns in semifinala.

Atelierul de muzica si reciclare creativa va avea loc pe 18 noiembrie, intre orele 16.00 – 18.00. Copiii vor invata sa construiasca instrumente muzicale, folosind materiale reciclabile, pe care le vor transforma in mini tobe, zornaitoare, etc. Show-ul de tobe va debuta la orele 18.00 - un show interactiv cu tobe africane, un concept family, care va creea o atmosfera distractiva. Copiii vor invata ce sunt tobele africane djembe, maracas etc.

Fiecare copil primeste cate o toba si se va implica activ in ritmurile propuse.

Pentru ambele zile intrarea este libera.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Evenimente copii Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre