Ateliere de creativitate la miniLibri, singurul targ de carte pentru copii

Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, are de anul acesta si editie de vara: 8 si 9 iunie la Muzeul Antipa. Targul este deschis intre orele 10.00 si 19.00, iar intrarea este libera.

Copiii sunt asteptati cu drag sa participe la atelierele de creativitate organizate de Clubul Soriceilor de Biblioteca. Ei vor putea sa-si scrie propria poveste, sa  interpreteze povestea preferata sau sa ilustreze cea mai interesanta poveste.

Afis-minilibri-Antipa

La miniLibri copiii vor gasi cele mai frumoase carti la preturi reduse cu pana la 35%, softuri educationale, e-readere, vor putea face schimb de carti si asculta povesti in lectura unor vedete, vor putea participa la sesiuni de teatru interactiv.

Scopul acestui targ este sa starneasca interesul copiilor pentru citit si sa transforme lectura intr-un mijloc de relationare intre parinti si copii.

 "CEDP Step by Step acorda o mare importanta educatiei timpurii, perioada cea mai spectaculoasa de dezvoltare a copilului. In acest context, miniLibri, primul targ de carte pentru copii organizat in Romania, vrea sa aduca in atentia publicului romanesc importanta lecturii incepand de la varstele cele mai mici",  spune Carmen Lica, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.

"Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" este onorat pentru oportunitatea de a se implica in acest proiect, mai ales pentru ca, in fiecare an, pe langa proiectele deja traditionale, Muzeul lanseaza si programe noi pentru copiii de toate varstele", spune dna dr. Aurora Stanescu,  Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa".

Programul targului

Informatii gasiti si pe pagina de Facebook miniLibri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul