Ateliere de Martisor, Muzeul Antipa

Ateliere de Martisor, Muzeul Antipa


Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" invita copiii, cu varste intre 8 şi 12 ani, sa participe la Atelierele de Martisor organizate in perioada 22 februarie – 1 martie 2013.


In cadrul Atelierelor de Martisor, copiii vor invata sa foloseasca tehnica rasucirii hartiei pentru a crea felicitari si martisoare. Participand la acest atelier, copiii au ocazia sa se convinga de faptul ca pot crea lucruri minunate şi in acelaşi timp işi pot dezvolta un hobby pe care-l pot exersa  apoi şi in familie.


atelier_de_martisor_antipa

De asemenea, nu le vom uita nici pe mamici, pe bunici si vom crea diverse cadouri surpriza, special pentru ele.

Atelierele sunt structurate in 2 sedinte, desfasurate in fiecare vineri (22 februarie si 1 martie), intre orele 16:00 – 18:00 si sunt sustinute de catre Daniela Stanciu – trainer SmartKidsLand.

Costurile de participare sunt de 120 RON / participant; iar inscrierile de participare se fac in limita a 10 locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro

Detalii regulament de participare: www.antipa.ro, www.facebook.com/muzeulantipa

Informatii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro, 0723.149.694

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul