Ateliere de Halloween, Muzeul Antipa, 26 - 27 octombrie 2012

SmartKidsLand si Muzeul "Antipa" invita copiii cu varste intre 8 si 12 ani sunt asteptati sa participe la Atelierele de Halloween, unde vor crea decoratiuni specifice si vor decora obiecte cu dovleci, pasari si animale care acompaniaza aceasta sarbatoare (lilieci, bufnite, paianjeni, pisici). Obiectele realizate raman participantilor, care se vor bucura de sarbatoare contribuind la realizarea atmosferei specifice Halloween-ului prin decoratiunile create de ei insisi!

ateliere_halloween_antipa

Program

Vineri - 26 octombrie 2012


Atelier 1, intre orele 16:00 – 18:00: pentru a fi pregatiti sa aduceti ceva din atmosfera de Hallowen in camera voastra sau in sala de clasa, va asteptam sa cream impreuna decoratiuni din quilling.

Sambata - 27 octombrie 2012


Atelier 2, intre orele 16:00 – 18:00:
pentru a pastra ceva din sarbatoarea Hallowen-ului de-a lungul unui intreg an, va asteptam sa decoram impreuna un ceas de perete, cu ajutorul decoupage-ului.

Pretul este de 140 RON pentru ambele ateliere. Sunt incluse toate materialele necesare si obiectele realizate raman participantilor.

Rezervarile nominale se pot face la telefon : 021.312.88.26 int. 316, zilnic, de luni pana vineri sau prin e-mail: florentinap@antipa.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Halloween

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul