Ateliere creative in Baneasa Shopping City cu Doh Vinci - un nou mod de a crea, de la Hasbro!

/ / Modificat: 2015-04-23
Ateliere creative in Baneasa Shopping City cu  Doh Vinci - un nou mod de a crea, de la Hasbro!

Hasbro si Baneasa Shopping City ii invita pe cei mici la atelierele Doh Vinci! in perioada 25 – 26 aprilie, copiii vor avea ocazia sa isi testeze  imaginatia si sa creeze cele mai frumoase obiecte decorative cu seturile Doh Vinci.

Cu Doh Vinci, creatia atinge un alt nivel: cei mici pot personaliza obiecte altfel decat stiau, prin tehnici cu totul noi si distractive. Cu ajutorul pastei colorate speciale si a dispozitivului de stilizat, copiii pot decora obiecte dupa sabloane, trasand linii si forme 3D pe suprafata de lucru. Pasta modelatoare este usoara, moale si nelipicioasa. Odata aplicata pe obiectul ales, pasta se intareste peste noapte, transformandu-se intr-o opera de arta. 

Asadar imaginatia celor mici capata forme minunate si colorate weekend-ul acesta in Baneasa Shopping City: sambata intre orele 14:00 si 18:00 si duminica  intre 13:00 si 17:00.

Atelierele creative Doh Vinci sunt al treilea eveniment dintr-o serie de activitati pe care Hasbro le pregateste in acest an pentru copiii din toata tara. Prin intermediul acestora, producatorul de jocuri si jucarii doreste sa scoata in evidenta caracterul educativ si distractiv al produselor din portofoliul sau, dedicate copiilor si adolescentilor.

Mai multe informatii despre Doh Vinci si despre arta 3D pe care copiii o pot realiza cu ajutorul seturilor veti afla la evenimente, de la echipa care va indruma micii artisti pe parcursul atelierelor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre