Atelier gratuit Martisor pe strada Martisor

Atelier gratuit Martisor pe strada Martisor

Stiati ca in cartierul Berceni exista o strada cu numele de Martisor? Si ca aici a locuit Tudor Arghezi cu al sau Zdreanta, "cel cu ochii de faianta"? Pentru ca se apropie Martisorul si vrem sa-l sarbatorim cum se cuvine, v-am pregatit un atelier unde vom invata sa facem martisoare colorate, cu iz de primavara.

atelier_gratuit_Martisor_pe_Strada_Martisor

Fiecare copil va realiza mai multe martisoare, iar unul dintre acestea va face parte din expozitia 1 Martie la Martisor organizata la Casa Memoriala "Tudor Arghezi – Martisor" in perioada 1 - 9 martie 2014.

Atelierul Martisor pe strada Martisor se deruleaza sambata, 22 februarie 2014, orele 11:00 - 12:30 si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani.

Informatii atelier

Locul desfasurarii: Casa Memoriala "Tudor Arghezi - Martisor", Strada Martisor nr. 26
Inscrieri: cartierulberceni@gmail.com , 0723.833.591 (Mihaela Murgoci), pana vineri, 21.02.2014.  Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.  

atelier_Martisor_pe_Strada_martisor

Atelierul este realizat de Asociatia Translucid in parteneriat cu Casa Memoriala "Tudor Arghezi - Martisor" in cadrul proiectului Edu_Cult_Berceni. De la cartier la comunitate. Proiect finantat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundatia Comunitara Bucuresti si derulat in perioada ianuarie – aprilie 2014.

Detalii la: http://cartierulberceni.wordpress.com/

Va asteptam cu snururile de martisoare pregatite!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul