Atelier gratuit Martisor pe strada Martisor

/ / Modificat: 2014-02-20
Atelier gratuit Martisor pe strada Martisor

Atelier gratuit Martisor pe strada Martisor

Stiati ca in cartierul Berceni exista o strada cu numele de Martisor? Si ca aici a locuit Tudor Arghezi cu al sau Zdreanta, "cel cu ochii de faianta"? Pentru ca se apropie Martisorul si vrem sa-l sarbatorim cum se cuvine, v-am pregatit un atelier unde vom invata sa facem martisoare colorate, cu iz de primavara.

Fiecare copil va realiza mai multe martisoare, iar unul dintre acestea va face parte din expozitia 1 Martie la Martisor organizata la Casa Memoriala "Tudor Arghezi – Martisor" in perioada 1 - 9 martie 2014.

Atelierul Martisor pe strada Martisor se deruleaza sambata, 22 februarie 2014, orele 11:00 - 12:30 si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani.

Informatii atelier

Locul desfasurarii: Casa Memoriala "Tudor Arghezi - Martisor", Strada Martisor nr. 26
Inscrieri: cartierulberceni@gmail.com , 0723.833.591 (Mihaela Murgoci), pana vineri, 21.02.2014.  Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.  

atelier_Martisor_pe_Strada_martisor

Atelierul este realizat de Asociatia Translucid in parteneriat cu Casa Memoriala "Tudor Arghezi - Martisor" in cadrul proiectului Edu_Cult_Berceni. De la cartier la comunitate. Proiect finantat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundatia Comunitara Bucuresti si derulat in perioada ianuarie – aprilie 2014.

Detalii la: http://cartierulberceni.wordpress.com/

Va asteptam cu snururile de martisoare pregatite!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre