Atelier de pictura pe oua gigant in Bucuresti Mall

Atelier de pictura pe "oua gigant" in Bucuresti Mall

Primul centru comercial inaugurat in Romania, Bucuresti Mall, gazduieste astazi, 24 aprilie a.c., un atelier de pictura pe oua gigant, organizat in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii.

Proiectul face parte din seria de evenimente derulate in Bucuresti Mall in cadrul campaniei de Paste "Stilul vine din inima orasului" care se va desfasura in perioada 19 aprilie - 12 mai 2013.

"Incondeierea oualelor reprezinta o traditie importanta pentru romani, pe care dorim sa o continuam si in centrele noastre comerciale", a declarat Roxana Dumitru, marketing director Anchor Grup. "Am gandit acest eveniment atat dintr-o perspectiva artistica, prin parteneriate cu tineri artisti si graficieni, cat si dintr-o perspectiva a divertismentului, transformand mallurile intr-un loc placut pentru petrecerea timpului cu familia in aceasta perioada", a adaugat Roxana Dumitru.

Intrare_Calea_Vitan

Bucuresti Mall si Organizatia Salvati Copiii Romania beneficiaza de sprijinul personalitatilor Andreea Raicu, Amalia Nastase, Andreea Esca si echipei revistei The One. Fiecare dintre invitati va picta si decora cele patru oua gigant pentru a atrage atentia asupra mortalitatii infantile din Romania.

Proiectul grafic al oualelor gigant de Paste care vor fi expuse in Bucuresti Mall este semnat de catre artistul plastic Vlad Turturica si echipa Incubator 107, o comunitate activa de artisti care gazduieste zilnic ateliere tematice in mansarda Traian 107 pentru a incuraja tinerii sa isi descopere noi hobby-uri intr-un mediu non-formal.
 

Organizatia non-guvernamentala isi propune sa aduca in prim-plan si posibilitatea redirectionarii a 2% din impozitul de venit pana pe 25 mai a.c., fonduri necesare pentru derularea campaniei
"Bun venit pe lume". Aceasta vizeaza dotarea maternitatilor si sectiilor de nou-nascuti din Bucuresti, dar si dezvoltarea de programe de educatie parentala pentru comunitatile defavorizate.

Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentelor organizate de Bucuresti Mall se poate accesa website-ul si pagina de facebook a centrului comercial: www.bucurestimall.com.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pictura copii Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul