Atelier de modelaj in lut pentru copii stangaci de 6-10 ani

Mihai Tugearu: din secretele unui artist stangaci – marti, 15 aprilie 2014, orele 11.00 – 13.00, Muzeul de Arta Vasile Grigore – pictor si colectionar (Str. Maria Rosetti nr.29, sector 2, Bucuresti).

Mihai_Tugearu_atelier_copii_stangaci

Pe parcursul atelierului descoperim secretele artistului aroman Mihai Tugearu, privim imagini cu artistul la lucru in atelierul sau de sculptura si observam felul in care isi foloseste cu maiestrie mana stanga, transformand in opere de arta materiale precum lemnul sau bronzul. La atelier modelam in lut animale domestice, inspirati de una dintre lucrarile artistului. 

Atelierul este inspirat de creatia sculptorului Mihai Tugearu, organizat de Global Mindscape, Left Shop si Muzeul de Arta Vasile Grigore – pictor si colectionar, cu sprijinul artistului Mihai Tugearu.

Taxa participare (include materialele folosite): 20 lei / copil

Inscrieri: angelica@globalmindscape.ro, 0724.083.932 (Angelica Iacob), 0721.223.443 (Ioana Tarau)

Detalii: www.globalmindscape.ro/mihai-tugearu-atelier-copii-stangaci

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul