Atelier de inteligenta emotionala ( 7 - 12 ani), Scoala de arte si maniere

/ / Modificat: 2012-08-21
Atelier de inteligenta emotionala ( 7 - 12 ani), Scoala de arte si maniere



 Atelier de inteligenta emotionala ( 7 - 12 ani),  Fundatia Calea Victorie - Scoala de arte si maniere

Lector: Monica Nicolae
Data incepere: 24 Septembrie 2012 Ora curs: 18:30
Numar ateliere: 4 Frecventa:  saptamanal, luni
Varsta Minima: 7 ani
Varsta Maxima: 12 ani
Cost: 180 RON
Cost redus (card fidelitate): 160 RON (card fidelitate)
Locatie:  Fundatia Calea Victorie - Scoala de arte si maniere / Stefan Mihaileanu nr 28 B, ap 2, interfon 2, zona Biserica Popa Soare
Numar maxim persoane: 12


Acest atelier isi propune sa se concentreze asupra modalitatilor de stimulare a inteligentei emotionale a copiilor, oferindu-le tehnici si instrumente pentru a fi mai increzatori in ei, mai abili in relatiile pe care le formeaza si in procesul de comunicare.

Atelier 1


In primul atelier ne vom concentra asupra modalitatilor in care percepem emotiile si a capacitatii de a detecta si descifra aceste emotii din imaginile si sunetele cu care se confrunta copii sau din manifestarile artistice si situatiile sociale in care se afla. Vom lucra impreuna si ne vom dezvolta capacitatea de a identifica atat propriile emotii, cat si a celor din jur, parinti, colegi, persoane nou cunoscute.

Atelier 2


In cea de a doua intalnire, folosindu-ne de activitati artistice, vom modela abilitatiile de a ne utiliza si exploata emotiile pentru a facilita diferite activitati cognitive – gandirea analitica, adaptarea si adecvarea comportamentului la diferite situatii, gestiunea si rezolvarea problemelor.

Atelier 3


Odata familiarizati cu manierele de percepere si utilizare a emotiilor, ne vom concetra asupra intelegerii emotiilor. Jocurile si activitatile se vor axa de aceasta data asupra capacitatii de a intelege limbajul emotional si de a aprecia relatiile complicate ce pot aparea intre diferitele emotii pe care le experimentam.

Atelier 4


Ultima noastra intalnire va avea ca subiect gestionarea emotiilor copiilor si capacitatea de a regla emotiile proprii si ale celorlalti, atat cele pozitive, cat si cele negative, cu scopul valorificarii acestora pentru a obtine ceea ce isi doresc, pentru a castiga incredere in sine si in abilitatile proprii de a se descurca fara ajutorul adultilor.

Sursa: Fundatia Calea Victorie - Scoala de arte si maniere

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre