Atelier de creativitate, floricele pe campii, hai sa le-adunam copii

| | Modificat: 2014-03-21 00:00:00

Floricele pe campii, hai sa le-adunam copii..atelier de creativitate, joc si voie buna pentru copii de 2-3 ani

Sambata 22 martie, ora 11:00
Pentru familii cu copii de 2-3 ani
cu Oana Berenecher,
aducator de voie buna si mester in jocurile copilariei

Cu totii asteptam cu nerabdare ziua copacilor infloriti de pe aleile din parc sau chiar din curtea casei, si cum mult timp nu a mai ramas, va invitam sa ne jucam impreuna cu florile de popcorn, carora iata le putem gasi si o alta intrebuintare. In rest ne vom bucura de carton, tempera, pensule, lipici..si mult ajutor de la mamici sau tatici.

floricele_pe_campiii.
In Lumea lui MOMO, din fiecare poveste inventam o alta poveste. Iar povestea din aceasta sambata este in "manutele" si sufletele voastre.

Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 ani si urmareste dezvoltarea de abilitati practice, creative si sociale. Parinti sunt invitati sa participe, sa se conecteze timp de 1 ora, la copilul lor prin joc si joaca.

Detalii organizatorice
Durata atelier: 55-60 minute
Locuri disponibile: 8
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte) (10% reducere pentru frati) . Ceai bun si aromat din partea casei pentru fiecare oaspete. Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului, telefonul de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita la intrarea in atelier. Daca aflati ca nu mai puteti veni, un simplu telefon sau email ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier.

Detalii la telefon: 0723.565.113
Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA