Atelier de benzi desenate la Academia Motanov

/ / Modificat: 2017-01-04 16:42:38

Academia Motanov organizeaza la Bucuresti un atelier de benzi desenate pentru tineri intre 12 si 16 ani, cu inscrieri pana pe 15 aprilie 2014.

Atelierul ii va familiariza pe tineri cu universul BD si cu modul in care sunt gandite BD-urile.

Participantii vor invata sa construiasca o poveste cu un personaj bine conturat, sa o sparga in cadre, sa o deseneze si sa o coloreze. Prima parte a atelierului se concentreaza pe poveste, a doua pe desen. Se vor da teme aproape dupa fiecare intalnire, dar nu va fi un efort, asa e cu activitatile placute.

Afis_atelier_BD_Academia_Motanov

BD-ul face legatura dintre scris si vizual, face povestea sa fie mai atragatoare. Banda desenata ne invata sa ne structuram, sa etapizam si sa prioritizam – deci e vorba si de competente transversale, aplicabile apoi in orice activitate, nu doar de competentele artistice – poveste si desen.

Atelierul se va desfasura in perioada 26 aprilie – 1 iunie si va cuprinde 12 sedinte de cate doua ore, sub indrumarea a doi creatori de benzi desenate : Robert Obert si Diana Necsulescu. Costul atelierului este de 800 de lei si include cate un album BD pentru fiecare participant + revista editata si tiparita cu BD-urile realizate la atelier + materialele pe care le vor folosi participantii + diploma.

Inscrierile sunt deschise pana pe 15 aprilie. Pentru detalii, intrati aici. Noutatile vor fi anuntate in evenimentul pe Facebook.

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre