Atelier Harry Potter si jocul de vaj-hat

Tanarul vrajitor Harry Potter este un personaj foarte indragit si un talentat jucator de vaj-hat. in echipa Cercetasilor de la Scoala de Magie si Vrajitorie el detine o pozitie foarte importanta: cea de cautator al hotoaicei aurii.

Harry_Potter

In timpul atelierului ne familiarizam cu peisajul de la Hogwarts si cu jocul de vaj-hat: privim scurte fragmente din film, aflam care sunt regulile, jucatorii, rolul baloanelor ghiulea sau comportamentul hotoaicei aurii, precum si o scurta istorie a jocului pornind de la cartea Vaj-hatul de-a lungul secolelor, pe care insusi Harry Potter o citise pentru a se documenta, la recomandarea colegei lui Hermione Granger.

Harry_Potter_Quidditch

In cadrul aplicatiei practice ne imaginam si desenam un joc de vaj-hat: de la teren pana la personaje zburand pe maturi, comentator sau galerii ale echipelor.

Vaj-hatul este un sport fictional creat de autoarea engleza J. K. Rowling, care se joaca in seria de romane Harry Potter.

Atelierul Harry Potter si jocul de vaj-hat se desfasoara in ziua de sambata, 15 februarie, orele 15:00 – 17:00 si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani.

Locatie: Anaid Art Gallery, Str. Slobozia nr. 34 (langa Rondul Cosbuc/ Piata Regina Maria)
inscrieri: angelica@globalmindscape.ro, 0724 083 932 (Angelica Iacob)

Taxa participare (include materialele folosite): 20 lei / copil

Mai multe detalii aici: www.globalmindscape.ro/atelier-harry-potter-si-jocul-de-vaj-hat/ sau aici: http://caravanamuzeelor.wordpress.com/2014/02/05/atelier-harry-potter-si-jocul-de-vaj-hat/

Atelierul este realizat de Global Mindscape in parteneriat cu: Anaid Art Gallery

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul