Arta si stiinta fac casa buna la KIDEX!

Intre 30 mai si 2 iunie la ROMEXPO, in Pavilionul Central, are loc KIDEX – Expozitia de Produse si Servicii pentru nou-nascuti, copii, viitoare mamici si parinti. Timp de patru zile copiii vor fi in centrul atentiei si vor beneficia de toate distractiile potrivite varstei lor.

kidex2013

Jucariile, hainutele, accesoriile pentru plaja sau jocurile educative sunt doar cateva dintre atractiile editiei 2013 a KIDEX. Printre expozanti se numara: Chicco, Loris Baby's Land, All4Baby, Wenice Kids, Premium Footwear, Picioru' Gras, Hands on Education, Helen Doron, Global Network, Kids Hollywood, Kara Baby, Bimbo, Maiori sau TikkiShoes.

Pe langa reducerile importante anuntate de expozanti la produsele destinate copiilor, organizatorii KIDEX au mai pregatit un variat program artistic menit sa ii incante pe cei mai mici dintre vizitatori.

Astfel, pe data de 30 mai, scolile din Bucuresti vor participa la "Science Fair". Aproximativ 100 de participanti vor pregati experimente care mai de care mai inedite, iar cele mai interesante dintre acestea vor fi premiate.

In ziua urmatoare, pe 31 mai, pe scena amplasata in cadrul Pavilionului Central, micile talente se vor intrece in cadrul celei de a doua editii a "Festivalului National de Interpretare si Creatie – KIDEX". Copii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani vor canta melodii in limba romana, atat in prima auditie, cat si slagare deja consacrate.

Chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie – KIDEX va gazdui o noua editie a "Festivalului Cireselor". Organizat de Unitatile de invatamant preprimar din Sectorul 1 Bucuresti, cu sprijinul ROMEXPO, evenimentul va reuni peste 300 de copii. Acestia vor prezenta publicului variate momente artistice de teatru, interpretare si dans.

KIDEX se va desfasura concomitent cu alte 3 evenimente ce au loc in aceeasi perioada si care completeaza oaza copilariei de la ROMEXPO, fiind in acelasi timp si o excelenta modalitate de relaxare atat pentru parinti, cat si pentru copii:

  • 29 mai - 2 iunie – Targul de carte Bookfest
  • 30 mai - 2 iunie – TIBCO – Targul International de bunuri de consum
  • 31 mai - 2 iunie – PetExpo  - Targ dedicat animalelor de companie

Pentru mai multe detalii vizitati www.kidex.ro.

Program de vizitare:

In perioada 30.05.2013 - 01.06.2013, intre orele 10:00-19:00

In ultima zi, 02.06.2013, intre orele:10:00-16:00

Intrarea este libera!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul