Ariel, Belle si Rapunzel vin in weekend in Sun Plaza. Cadou pentru fetite, de 1 Iunie!

/ / Modificat: 2016-05-27 12:05:37

Vino alaturi de noi, pentru doua zile magice Disney in Sun Plaza!

Pentru orice fata care se viseaza departe, exista o printesa care sa-i arate ca se poate!

Indragitele printese Ariel, Belle si Rapunzel sunt invitatii speciali de la Disney in zilele de 28 si 29 mai la Sun Plaza in cadrul campaniei "Indrazneste sa visezi, Printesa!"

Incepand cu ora 12:00, copiii sunt asteptati in zona special amenajata de la etajul 1 cu activitati creative si distractive. Micutii nostri vor invata sa-i deseneze pe prietenii lor dragi si vor invata instrumentele muzicale. In plus, copiii ar putea avea sansa sa se intalneasca cu una dintre printesele Disney Ariel, Belle sau Rapunzel!

printesele_Disney

Tanara, frumoasa, indrazneata si hotarata, printesa Rapunzel este extrem de prietenoasa si de creativa.

Cu o minte deschisa, un vocabular elevat, Belle considera ca in fiecare om exista un lucru bun. Pasiunea pentru citit si dragostea pentru carti fac din aceasta printesa un exemplu demn de urmat.

Vioaie si indrazneata, cu o puternica pasiune pentru aventura si explorare, printesa Ariel da mereu dovada de un spirit liber, dar responsabil in acelasi timp.

Prin fiecare poveste, copiii din lumea intreaga sunt incurajati sa viseze, sa creada in ei si in idealurile lor, sa fie ambitiosi si curajosi.

Prezenta printeselor Disney la Bucuresti face parte din turneul de promovare a campaniei si concursului Disney "Indrazneste sa visezi, printesa!".

Vino sa celebram in avans Ziua copiilor si sa iti oferim doua zile magice Disney la Sun Plaza!

Intrarea este gratuita.

Mai multe detalii http://www.sun-plaza.ro/evenimente si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

Articole recomandate

Citeste si despre