Aplicatia VirtualCards are un nou partener, METRO Cash & Carry

Aplicatia VirtualCards are un nou partener, METRO Cash & Carry. Iubitorii lantului de magazine isi pot pastra acum legitimatia de client in propriul smartphone. 

Tot ce trebuie sa faca, este sa arate cardul din telefon la casele de marcat.

Cum pot cu ajutorul aplicatiei VirtualCards sa imi pastrez cardul METRO in telefon?

banner_METRO_iPhone

Foarte simplu, se scaneaza codul de bare al legitimatiei! Utilizatorul apropie telefonul tinut in pozitie orizontala de codul de bare al cardului de plastic. Citirea codului se face instant cu functia de scanare a aplicatiei, cardul fiind adaugat cu succes in telefonul utilizatorului.

Aplicatia VirtualCards este gratuita, disponibila in Google Play si App Store. Aceasta iti ofera posibilitatea de a iti pastra toate cardurile de fidelitate in telefon. 

O facilitate speciala a aplicatiei este aceea ca, daca nu ai un card de fidelitate, poti sa intri in posesia lui direct cu VirtualCards. Se completeaza in telefon formularul dedicat si, instant, cardul de fidelitate este emis si afisat in aplicatie in contul utilizatorului.

Aplicatia VirtualCards prezinta si reducerile din magazine, utilizatorul fiind la curent cu promotiile desfasurate.

Printre partenerii VirtualCards se numara: Aldo, Arsis, cora, DHL, dm, Dominium, Domino’s Pizza, Ecco, Editura Niculescu, Gloria Jean’s Coffees, Il Passo, Imaginarium, Marionnaud Paris, Medsana, Optiplaza, Otter, Perfect Tour, Urgent Cargus s.a.

VirtualCards este un proiect dezvoltat de unul dintre cei mai importanti publisheri, Active Soft SRL, autor al aplicatiilor de succes: Ziare.com, Sfatul medicului, Calendar ortodox, Povesti, Programari la Saloane s.a.

logo_virtualcards_orange

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul