Andra si Razvan - un nou spectacol cu muzica si dans pentru copii

Andra si Razvan in spectacol: duminica, 12 februarie, Palatul Copiilor

Duminica, 12 februarie, de la ora 16.00 la Palatul Copiilor din Bucuresti are loc un nou spectacol pentru copii sustinut de talentatii Andra si Razvan Gogan si invitatii lor!


andra_si_razvanParintii si copiii spectatori sunt sfatuiti sa fie pregatiti sa cante si sa danseze alaturi de Andra, Razvan si invitatii lor, dar si sa castige super-premii oferite in tombola care va avea loc dupa spectacol!

Timp de o ora, fratii Andra si Razvan vor interpreta melodii pentru copii care i-au consacrat de-a lungul timpului: "Nu mi-e frica de bau bau", "Presedinte pentru o zi", "Daca parintii ar fi copii", "Durli Durli Da".  In program sunt, de asemnea, incluse spectaculoase momente de step, cantece cunoscute si momente de dans sustinute de grupurile artistice Fargolino si Amicii.

Spectacolul oferit va fi extrem de dinamic si are toate ingredientele unei dupa-amieze perfecte de duminica in familie! Acesta se va incheia cu o tragere la sorti care va desemna castigatorii celor 2 excursii cu familia la munte si a celor 3 saniute puse la dispozitie de organizatori.


Biletul de intrare consta in ultimul CD al Andrei si al lui Razvan Gogan, ce trebuie prezentat la intrarea in sala. Albumul se poate achizitiona din scoli sau gradinite si direct de la intrarea in sala de spectacol. Un CD asigura intrarea a doi copii si a unui insotitor adult!
   

Andra si Razvan Gogan


Andra (13 ani) si fratele ei Razvan (10 ani) au o cariera de peste 6 ani in sectorul divertismentului pentru copii. Cele peste 20 de spectacole pe care le-au sustinut in Bucuresti si in tara au adunat peste 30.000 de parinti si copii spectatori.  Pana in prezent talentatii copii au lansat 28 de albume de muzica, impreuna si separat.


Andra si Razvan Gogan au intrat de 3 ori in Cartea Recordurilor. Andra detine titlul pentru cel mai lung concert live sustinut de un copil, iar Razvan este cea mai tanara persoana care a ocupat o functie prezidentiala, fiind investit Presedinte pentru o zi (Ziua Copilului, 2007). Impreuna, cei doi detin recordul pentru cele mai multe CD-uri de muzica din lume lansate de doi copii (16 la acel moment).


Povestea de succes a Andrei si a lui Razan continua cu fiecare album si cu fiecare spectacol organizat din suflet pentru copiii si parintii care cauta divertisment de calitate!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii Eveniment cultural Evenimente copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul