Alo Prematuritate - 0800 390 678 - prima linie gratuita din Romania pentru preventie si suport in prematuritate

/ / Modificat: 2016-03-07 00:00:00

De 8 martie, Ziua Femeii, Asociatia Unu si Unu lanseaza linia gratuita Alo, Prematuritate 0800 390 678 pentru sarcinile aflate la risc si familiile cu prematuri. 

Astfel, saptamanal, de luni pana vineri, parintii vor putea intra in dialog cu specialistii "Alo, Prematuritate" si pot suna la 0800 390 678 pentru a discuta direct cu un doctor ginecolog, doctor neonatolog, jurist, psiholog sau parinte. 

alo_prematuritate

"Am ales cu grija aceasta data si ne pregatim de mult sa anuntam lansarea acestui proiect dedicat femeilor si mamelor in special. "Alo, Prematuritate" este primul call center multidisciplinar din Europa care vine ca un sprijin, dar si ca o sursa credibila de informare, consiliere si suport moral pentru femeile insarcinate aflate la risc de nastere prematura, dar si pentru parintii care traverseaza aceasta perioada sau doresc sa isi monitorizeze bebelusul corect dupa externare” spune Diana Gamulescu, Vicepresedinta Asociatia Unu si Unu. 

Echipa este formata din oameni cu experienta in zona de activitate si multumirile Asociatiei Unu si Unu merg catre specialistii care s-au alaturat acestui demers: Dr. Neonatolog Cristina Dumitru, Dr. Neonatolog Lusiana Vladesc,  Avocatilor Florina si Dan Paulopol,  Dr. Ginecolog  Adina Diaconescu, Dr. Ginecolog Oana Dorobantu, Psih. Nina Sofian si Psih. Delia Manciuc. 

Marti, 8 martie, intre orele 13.00-17.00 parintii pot apela 0800 390 678 si pot cere informatii de la juristul echipei "Alo, Prematuritate". Intregul program poate fi consultat pe www.unusiunu.com/ sau pe www.facebook.com/asociatia.unusiunu.

Numarul call-center-ului poate fi apelat de toti beneficiarii din Romania, in mod gratuit din orice retea.

"Alo, Prematuritate" beneficiaza de sprijinul organizatiilor Samas, Societatea Nationala a Medicilor de Familie, SOS Infertilitatea, Exista Viata Dupa Doliu. 

Citeste si despre