Alice in sufrageria minunilor, 17 martie

| | Modificat: 2013-03-14 15:01:58

Duminica 17 martie, ora 11.00

Spectacol de teatru interactiv pentru copii de peste 3 ani

A fost odata intr-o sufragerie, printre oameni mari plicticosi ca niste carti fara poze, o fetita care, cand inchidea ochii, putea sa transforme lumea din jurul ei intr-o lume a minunilor: o lume in care briosele nu numai ca-ti fac cu ochiul, dar iti si canta, in care omizile se transforma in fluturi cu un cantecel si pisicile au clopotei in coada. In lumea ei, Alice poate fi cand mare cand mica, ramanand mereu copil. Unchii si matusile devin ei insisi personaje in poveste, dar isi pastreaza unele naravuri din realitate. Cand povestea o ia razna, Alice desface vraja deschizand ochii largi spre oamenii mari care-i sunt, de fapt, atat de dragi.

Un spectacol interactiv si foarte aproape de sufletul copiiilor, "Alice in sufrageria minunilor" imprumuta elemente specifice modului de lor joaca si intelegere a lumii inconjuratoare. Spectacol prezentat in cadrul festivalurile Teatrului de Opereta "Viata e Frumoasa" editia 2012 si "Povesti pentru copii si oameni mari", decembrie 2012.

Cu: Viorica Pintilie (Alice), Razvan Ropotan (Iepurele), Radu Craciun (Palarierul), Ruxandra Coman (Pisica), Loredana Mitrut (Omida) si Doina Pop (Regina).

Regie si text: Selma Dragos, costume: Doina Pop

Improvizatie muzicala: Loredana Mitrut

Foto: Cristina Ropotan

Pret bilet: 25 lei adult, 20 lei copil.

35 de locuri disponibile. Biletele la acest spectacol se pot achizitiona in avans cu plata cash la sediul din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 sau prin www.iabilet.ro, detalii la 0734.397.375.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA