Alice in sufrageria minunilor, 17 februarie

Duminica, 17 februarie, ora 12.00 - spectacol de teatru interactiv pentru copii de la 2 la 99 ani.

A fost odata intr-o sufragerie, printre oameni mari plicticosi ca niste carti fara poze, o fetita care, cand inchidea ochii, putea sa transforme lumea din jurul ei intr-o lume a minunilor: o lume in care briosele nu numai ca-ti fac cu ochiul, dar iti si canta, in care omizile se transforma in fluturi cu un cantecel si pisicile au clopotei in coada. In lumea ei, Alice poate fi cand mare cand mica, ramanand mereu copil. Unchii si matusile devin ei insisi personaje in poveste, dar isi pastreaza unele naravuri din realitate. Cand povestea o ia razna, Alice desface vraja deschizand ochii larg spre oamenii mari care-i sunt, de fapt, atat de dragi.

Un spectacol interactiv si foarte aproape de sufletul copiiilor, "Alice in sufrageria minunilor" imprumuta elemente specifice modului lor de joaca si intelegere a lumii inconjuratoare. Spectacol prezentat in cadrul festivalurilor Teatrului de Opereta "Viata e Frumoasa" editia 2012 si "Povesti pentru copii si oameni mari" decembrie 2012.

Cu: Viorica Pintilie (Alice), Razvan Ropotan (Iepurele), Radu Craciun (Palarierul), Ruxandra Coman (Pisica) si Doina Pop (Regina).

Regie si text: Selma Dragos, costume: Doina Pop, improvizatie muzicala: Loredana Mitrut, foto: Cristina Ropotan.

Intrare: 25 lei/persoana. Biletele la acest spectacol se pot achizitiona  in avans cu plata cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 sau prin www.rezervariclub.ro, detalii la 0734.397.375 in limita a 30 de locuri disponibile.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA