Aleth Naquet in Romania

Formator Metoda ESPERE®, creata de Jacques Salomé

Conferinta si Workshop de Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®

Comunic deci exist! Afla cheia relatiilor fericite

Imbunatateste-ti calitatea relatiilor tale cu ajutorul Metodei ESPERE® impreuna cu Aleth Naquet, din nou in Romania in perioada 20 – 23 iunie 2013.

aleth-naquet

Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE® si in parteneriat cu Centrul ADRES (Franta), organizeaza conferinta si workshopul de Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®: Comunic deci exist! Afla cheia relatiilor fericite.

Conferinta va avea loc in data de 20 iunie 2013, ora 19:00, in cadrul hotelului Howard Johnson din Bucuresti.


Workshopul va avea loc in perioada 22-23 iunie 2013, ora 9:00 – 18:00, in cadrul hotelului Howard Johnson din Bucuresti.

Evenimentele se adreseaza persoanelor interesate de imbunatatirea calitatii relatiilor interpersonale din toate domeniile vietii. 

Cateva teme care vor fi abordate:

 

  • Ce inseamna comunicarea relationala?
  • Efectele nocive ale unui sistem de comunicare disfunctional - Sistemul SAPPE
  • Instrumente pentru a repera deficientele in comunicare care antreneaza conflicte si suferinte
  • Cum se poate trece de la un mod disfunctional de comunicare la unul relational?
  • Diminueaza conflictele din viata ta si indrazneste sa te afirmi
  • Cum iti poti asculta emotiile, fricile, dorintele si conflictele interioare
  • Cum te poti elibera de autosabotori si credinte nocive
  • Cum poti creste un copil fericit
  • Cum poti cultiva cele mai importante 7 relatii din viata ta

Intr-o maniera dinamica si vie, Aleth permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® sa o descopere intr-un timp scurt, pornind de la intrebari si cereri concrete, din viata de zi cu zi.

In cadrul workshopului, pe parcursul celor doua zile, participantii vor putea sa aprofundeze cum o altfel de comunicare, de tip relational, poate facilita regasirea echilibrului interior si dezvoltarea unor relatii armonioase cu sine si cu celilalti, mai libere de conflicte secatuitoare. Vor afla instrumente de comunicare relationala si vor putea invata cum sa repereze si sa evite disfunctionalitati de comunicare, care duc deseori la neintelegeri si suferinte.

"Pentru a comunica cuvintele sunt necesare insa nu suficiente", Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE®.

Evenimentele vor fi sustinute de Aleth Naquet, specialist si formator in Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format si initiat mai multe grupuri de specialisti si a sustinut numeroase conferinte si workshopuri pe teme de comunicare relationala.

A fost formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE International, al carui presedinte a fost pana in 2009. Din 2009 este presedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

Participantii la workshop vor primi o Atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE sa deruleze in Romania programele de formare in Metoda ESPERE®, in colaborare cu Centrul AmaneSer – organizatorul din Romania.

Centrul Amaneser este organizatorul in Romania al programului de formare in Metoda ESPERE® deschis atat specialistilor, cat si publicului larg.

Costul workshopului este de 190 Euro, iar aceasta taxa include: participarea la program, suportul de curs, traducere (romana – franceza, franceza – romana) pe durata intregului program si 2 pauze de cafea.

Taxa de participare la conferinta este de 80 lei. Se asigura traducere (romana – franceza, franceza – romana).

Pentru mai multe detalii si inscrieri:

www.amaneser.ro

e-mail: amaneser@amaneser.ro

Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368

Facebook AlethNaquetInRomania

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul