Aleth Naquet in Romania

Centrul  AMADEUS IQ pentru Psihodiagnoza si Dezvoltarea Personala a Copiilor supradotati din Romania , in calitate de partener,  recomanda evenimentul Aleth Naquet in Romania: Conferinta "Construieste o relatie sanatoasa cu copilul tau", 28 februarie 2013 si Workshop "Totul este limbaj. Asculta! Cuvinte, emotii, mesaje ale corpului, comportamente atipice", 2-3 martie 2013.

Evenimentele sunt organizate de Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE® si in parteneriat cu Centrul ADRES (Franta)

Evenimentele vor fi sustinute de Aleth Naquet, psiholog clinician, formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, creatorul metodei. De 17 ani, este formator si moderator in relatii interumane in cadrul centrului ADRES, fondat de ea in Paris. Pana in luna mai 2009 a fost presedintele Institutului ESPERE, garantul metodei.

Aleth Naquet este, de asemenea, practiciana si formatoare TIPI (Tehnica de identificare senzoriala a fricilor inconstiente) si practiciana EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).

Pentru mai multe detalii si inscrieri:

www.amaneser.ro

e-mail: amaneser@amaneser.ro

Tel: 021/327.54.45, 0723.396.368

http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul