Aleth Naquet in Romania: De ce trebuie sa cedez doar eu?

| | Modificat: 2014-10-24 12:38:15

Aleth Naquet este formator Metoda ESPERE®, creata de Jacques Salomé

Va asteptam cu mare drag sa o intalniti si voi pe Aleth Naquet, care vine si anul acesta in Romania sa sustina Workshopul "De ce trebuie sa cedez doar eu?" si sa invatati cum puteti avea relatii mai vii si mai frumoase, pentru a va creste stima de sine si sa va puteti exprima liber, eliberandu-va de orice sentiment de frustrare sau furie.

 aleth-ocotmbrie-2014

"De ce trebuie sa cedez doar eu?" – Va puneti si voi aceasta intrebare? Va simtiti neascultati de cei din jurul vostru? Aveti sentimentul ca trebuie sa renuntati tot timpul la propriile voastre opinii in fata celor "mai puternici"?  Fiecare dintre noi trecem prin experiente mai putin placute, in care valorile noastre par a fi nesemnificative pentru cei carora le impartasim trairile noastre, in care nu ne simtim deloc ascultati sau importanti, iar stima noastra de sine scade considerabil.

Metoda ESPERE® s-a nascut ca o solutie fireasca pentru toate aceste trairi resimtite de fiecare dintre noi atunci cand nevoile noastre nu sunt implinite. Pentru a avea relatii fericite este esential sa invatam sa comunicam, sa avem curajul sa exprimam ceea ce simtim si, foarte important, sa respectam si sa acceptam parerile celor din jurul nostru fara sa ne suparam sau sa ne frustram, intelegand ca acestea pot fi diferite de ale noastre, tocmai pentru ca fiecare dintre noi suntem unici.

Ce veti putea afla pe parcursul celor doua zile?

  • Ce inseamna comunicarea relationala
  • Ce ne impiedica sa comunicam cu noi insine si cu cei din jur?
  • Cum putem cultiva relatii vii in viata noastra?

Cui se adreseaza si cum se va lucra practic folosind metoda?

Acest workshop se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa isi imbunatateasca viata si relatiile interpersonale.

Intr-o maniera dinamica si vie, atelierul permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® sa o descopere intr-un timp scurt, fie lucrand in mod explicit o situatie a lor, fie prin intermediul rezonantelor care apar observandu-i pe cei care lucreaza.

Daca doriti o mai buna aprofundare a Metodei ESPERE®, pentru a o putea utiliza in scopul dezvoltarii personale si profesionale, puteti sa va inscrieti in Programul de Formare pentru Formatori si Practicieni in Metoda de comunicare ESPERE®.

ORGANIZATORI:

Centrul ADRES (Franta), Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

Cu cine?

Aleth NAQUET este specialist si formator in Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format si initiat mai multe grupuri de specialisti si a sustinut numeroase conferinte si workshopuri pe teme de comunicare relationala.

A fost formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé,  autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE International, al carui presedinte a fost pana in 2009. Din 2009 este presedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

Cat costa? Cum se face plata? Ce este inclus? 

190 euro achitati in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii

Plata se poate realiza fie cash la sediul nostru, fie prin virament bancar in contul RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Tiriac Bank, pentru SC Amaneser Training SRL.

Taxa workshopului include:

•             participarea la program;

•             suport de curs;

•             atestat de participare recunoscut international

•             traducere (romana – franceza, franceza – romana) pe durata intregului program;

•             2 pauze de cafea

Ce atestare vei primi?

Participand la workshop vei primi atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE sa deruleze in Romania programele de formare de Traineri si Consultanti in Metoda ESPERE® in colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din Romania.

Unde se fac inscrierile?

Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer

www.amaneser.ro

e-mail: amaneser@amaneser.ro

Facebook Aleth Naquet In Romania

Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri