Aleth Naquet in Romania. Conferinta si workshop: Comunic deci exist! Afla cheia relatiilor fericite

Conferinta si Workshop de Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®

Descopera cum poti trece de la un sistem disfunctional de comunicare, care antreneaza conflicte si suferinte, la o comunicare relationala, care te poate ajuta sa iti mentii relatiile sanatoase si vii, impreuna cu Aleth Naquet - Formator Metoda ESPERE®, creata de Jacques Salomé - din nou in Romania, in perioada 21 - 23 februarie 2014.

Carton_Comunic-deci-exist

Conferinta: 21 februarie 2014, ora 19:00, in cadrul Capital Plaza din Bucuresti.

Workshopul: 22-23 februarie 2014, ora 9:00 - 18:00, in cadrul Uzinexport Bussines Center din Bucuresti.

Cateva teme care vor fi abordate:

 • Ce inseamna comunicarea relationala?
 • Efectele nocive ale unui sistem de comunicare disfunctional - Sistemul SAPPE
 • Instrumente pentru a repera deficientele in comunicare ce antreneaza conflicte si suferinte
 • Cum se poate trece de la un mod disfunctional de comunicare la unul relational?
 • Diminueaza conflictele din viata ta si indrazneste sa te afirmi
 • Cum iti poti asculta emotiile, fricile, dorintele si conflictele interioare
 • Cum te poti elibera de autosabotori si credinte nocive
 • Cum poti creste un copil fericit
 • Cum poti cultiva cele mai importante 7 relatii din viata ta

In cadrul workshopului, pe parcursul celor doua zile, participantii vor afla printre altele:

 • Cum sa se elibereze de toxinele relationale (cuvinte sau gesturi primite de la ceilalti care nu sunt bune pentru noi – o palma, etichetari de genul esti prost sau neindemanatic, etc)
 • Cum sa gestioneaze emotiile negative cu care se confrunta: nervi, frica, dezamagire, suparare.
 • Cum sa recunoasca mesajele care otravesc si murdaresc relatiile lor si sa le transforme in mesaje relationale. De exemplu: in loc sa zica "tu ma enervezi, esti dezordonata " (mesaj toxic) sa spuna "eu ma enervez cand vad dezordinea ".
 • Cum sa se simta mai liberi si fericiti prin diferentierea de comportamentele lor.
 • Cum sa se asculte pentru a putea gestiona mai usor situatiile cu care se confrunta in fiecare zi.

Intr-o maniera dinamica si vie, Aleth Naquet le permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® sa o descopere intr-un timp scurt, pornind de la intrebari si cereri concrete, din viata de zi cu zi.

Evenimentele vor fi sustinute de Aleth Naquet, specialist si formator in Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format si initiat mai multe grupuri de specialisti si a sustinut numeroase conferinte si workshopuri pe teme de comunicare relationala. A fost formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE International, al carui presedinte a fost pana in 2009. Din 2009 este presedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

Participantii la workshop vor primi o Atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE sa deruleze in Romania programele de formare in Metoda ESPERE®, in colaborare cu Centrul AmaneSer – organizatorul din Romania.

Costul workshopului este de 190 Euro, iar aceasta taxa include: participarea la program, suportul de curs, traducere (romana – franceza, franceza – romana) pe durata intregului program si 2 pauze de cafea.

Taxa de participare la conferinta este de 80 lei. Se asigura traducere (romana – franceza, franceza – romana).

Pentru mai multe detalii si inscrieri: www.amaneser.ro

e-mail: amaneser@amaneser.ro

Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368

http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

"Folosind aceasta metoda de comunicare, nu doar viata mea s-a schimbat, ci am vazut cum incetul cu incetul multe persoane care mi-au cerut suportul si-au regasit acel echilibru interior si au reusit sa-si hraneasca mai bine relatiile importante, fie de cuplu, cu copiii sau profesionale. Comunicarea relationala te ajuta sa te regasesti pe tine insuti, sa gestionezi situatiile pe care le intampini pastrandu-ti echilibrul emotional si armonia in relatiile tale. Astfel ai mai multe sanse sa fii fericit. " - Claudia Jimeno, Directorul Centrului AmaneSer.

Conferinta si workshopul: Comunic deci exist! Afla cheia relatiilor fericite este organizat in Romania prin efortul Centrului de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), in parteneriat cu Centrul ADRES (Franta) si cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE®.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA