Alchimia toamnei, la Excelsior

/ / Modificat: 2013-10-28
Alchimia toamnei, la Excelsior

Intre Marius Matache si Sorin Poclitaru exista o colaborare inceputa cu mult timp in urma, materializata prin concerte si proiecte culturale, in care muzica folk a primit partea leului.

In plus, Marius Matache a compus suficient de multe piese pe versurile lui Sorin Poclitaru, astfel incat s-a nascut ideea unui spectacol comun.

Iar cartea nou-lansata de acesta din urma – Amalgam, precum si planurile unui album in colaborare in 2014 au facut ca ideile sa fie concretizate in spectacolul Alchimia toamnei, ce va avea loc pe 28 octombrie, incepand cu ora 19.30, la Teatrul Excelsior din Bucuresti.

Se estimeaza un spectacol de circa 90 de minute, in care Marius Matache va canta piese pe versuri de Sorin Poclitaru, iar acesta va insera in spectacol cateva calupuri de poezii proprii. Nu este exclusa nici prezenta unor invitati speciali, iar spectacolul va fi urmat de o sesiune de autografe.


De altfel, intre cei doi artisti exista mai mult decat o colaborare. Exista o alchimie aparte, specifica prietenilor. Daca doriti sa descoperiti Alchimia toamnei, va asteptam la sfarsit de octombrie la Excelsior!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Concert parinti

Articole recomandate

Citeste si despre