Alba ca Zapada si Mutulica, un spectacol Teatru Zurli!

Alba ca Zapada si Mutulica, un spectacol Teatru Zurli!

Duminica, 12 mai ora 10:30 si 12:00, Muzeul Taranului Roman

Stim cu totii clasica poveste a printesei Alba ca Zapada. Alungata de cruzimea Masterei, ea se refugiaza in casa celor sapte pitici si traieste fericita cu ei, pana cand Mastera o gaseste si o supune unor incercari. La final, Alba ca Zapada musca din mar, dar este salvata si traieste fericita pana la adanci batraneti.

Mutulica_teatru_Zurli

V-ati gandit vreodata ca in scena poate aparea doar Mutulica, care face cat sapte? Dar ca Mastera poate sa muste chiar ea din marul otravit? Unde mai pui ca Alba ca Zapada poate sa va invete copiii sa nu deschida usa strainilor, sa nu primeasca daruri de la ei si sa asculte de sfaturile voastre.     

Daca vreti sa vedeti o varianta plina de surprize a povestii Alba ca Zapada, veniti alaturi de copilul vostru la spectacolul Alba ca Zapada si Mutulica. Il joaca Teatrul Zurli– Teatru pentru copii, la Muzeul Taranului Roman, duminica, 12 mai, de la orele 10:30 si 12:00.


Alba_ca_Zapada

Este un spectacol interactiv, in care micutii devin personaje principale, se joaca si danseaza cu voiosie impreuna cu Alba ca Zapada, Mutulica si Mastera.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon sau 0728.295.872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro

Echipa Zurli va asteapta cu drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul