Academia de Teatru Elisabeta prezinta: 6 meserii, 6 tutori, 8 ateliere, 4 grupe de varsta

| | Modificat: 2019-02-05 11:03:12

Academia de Teatru Elisabeta organizeaza ATElier in data de 23 februarie 2019. Tinerii cu varste peste 7 ani si adultii sunt invitati sa participe la cursurile demonstrative de teatru, improvizatie, teatru muzical sau dans, design sau caligrafie, sustinute de profesori artisti in educatie.

atelier-elisabeta

Participantii au ocazia sa experimenteze cursurile ATE si sa aleaga, in functie de vocatie si preferinte, perfectionarea la cursurile de durata sau atelierele tematice organizate in continuarea acestui eveniment pe parcursul lunilor urmatoare.

Cursantii ATE pot alege sa exploreze mai multe dintre aceste meserii teatrale si creative in acelasi timp, sau pot opta sa se specializeze in una singura.

In acest fel, ATE propune participantilor un demers educational in care cresterea si descoperirea se petrec organic, gradual si in ton cu inclinatiile si personalitatea fiecarui cursant.

La ATE ii provocam pe cursanti sa aiba incredere in fortele proprii, sa se joace mereu si sa-si urmeze pasiunile, dar si sa lucreze in echipa, sa fie generosi si, mai ales, sa raspunda provocarilor si dificultatilor cu perseverenta si tenacitate.

Detaliile despre eveniment, cursuri, orar, preturi si inscriere se regasesc la adresa: http://academia.teatrulelisabeta.ro/index.php/atelier/

ATE – Academia de Teatru Elisabeta este un proiect de educatie prin teatru, adresat tinerilor cu varste cuprinse intre 7-18 ani si adultilor, initiat de Teatrul Elisabeta, cu continut educational curat de Mindstage.

academia@teatrul-elisabeta.ro +40736174494 www.academia.teatrulelisabeta.ro

Taguri

Articole recomandate

Sirop antitusiv din plante medicinale, Plantusin. Alegerea romanilor de peste 25 ani.
Sirop antitusiv din plante medicinale, Plantusin. Alegerea romanilor de peste 25 ani.

Acționeaza atat in tusea seaca, cat si in tusea productiva.

Ceaiul natural cu efect antistres.
Ceaiul natural cu efect antistres.

Ceaiul Distonoplant reduce starile de agitație si iritabilitate. Imbunatațeste starea emoționala si ajuta la menținerea starii de bine.

Silueta perfecta - Controlul greutații. Capsule pentru slabit din plante naturale de la Fares.
Silueta perfecta - Controlul greutații. Capsule pentru slabit din plante naturale de la Fares.

Ajuta la scaderea in greutate, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor din organism.

Citeste si despre