Academia de Teatru Elisabeta prezinta: 6 meserii, 6 tutori, 8 ateliere, 4 grupe de varsta

/ / Modificat: 2019-02-05
Academia de Teatru Elisabeta prezinta: 6 meserii, 6 tutori, 8 ateliere, 4 grupe de varsta

Academia de Teatru Elisabeta organizeaza ATElier in data de 23 februarie 2019. Tinerii cu varste peste 7 ani si adultii sunt invitati sa participe la cursurile demonstrative de teatru, improvizatie, teatru muzical sau dans, design sau caligrafie, sustinute de profesori artisti in educatie.

Participantii au ocazia sa experimenteze cursurile ATE si sa aleaga, in functie de vocatie si preferinte, perfectionarea la cursurile de durata sau atelierele tematice organizate in continuarea acestui eveniment pe parcursul lunilor urmatoare.

Cursantii ATE pot alege sa exploreze mai multe dintre aceste meserii teatrale si creative in acelasi timp, sau pot opta sa se specializeze in una singura.

In acest fel, ATE propune participantilor un demers educational in care cresterea si descoperirea se petrec organic, gradual si in ton cu inclinatiile si personalitatea fiecarui cursant.

La ATE ii provocam pe cursanti sa aiba incredere in fortele proprii, sa se joace mereu si sa-si urmeze pasiunile, dar si sa lucreze in echipa, sa fie generosi si, mai ales, sa raspunda provocarilor si dificultatilor cu perseverenta si tenacitate.

Detaliile despre eveniment, cursuri, orar, preturi si inscriere se regasesc la adresa: http://academia.teatrulelisabeta.ro/index.php/atelier/

ATE – Academia de Teatru Elisabeta este un proiect de educatie prin teatru, adresat tinerilor cu varste cuprinse intre 7-18 ani si adultilor, initiat de Teatrul Elisabeta, cu continut educational curat de Mindstage.

academia@teatrul-elisabeta.ro +40736174494 www.academia.teatrulelisabeta.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre