Academia Copiilor - Vara 2013, Muzeul Antipa

| | Modificat: 2013-07-09 00:00:00

Academia Copiilor - Vara 2013, Muzeul Antipa

15 iulie - 6 septembrie, 2013, de luni pana vineri intre orele 16.00 si 18.00

Muzeul "Antipa" si SmartKidsLand ii invita pe copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani sa participe la Academia Copiilor!

Muzeul_de_Istorie_Naturala_Grigore_Antipa
De ce Academia Copiilor? Pentru ca, pe parcursul celor 4 module, copiii participa la jocuri si activitati distractive, avand ocazia sa-si valorifice aptitudinile adecvate fiecarei situatii si sa descopere lucruri noi, care sa-i ajute in dezvoltarea lor viitoare

Module curs

Comunicare si negociere


Comunicare si negociere: copiii au ocazia sa descopere lucruri noi despre comunicare si negociere, sa constientizeze anumite aspecte carora poate nu le acordau importanta cuvenita; in jocurile lor vor avea posibilitatea sa-si exerseze abilitatile de ascultare, sa acorde atentie limbajului nonverbal, sa (re)descopere arta de a pune intrebari, sa afle mai multe despre tehnicile de negociere si alte elemente utile pentru viata de zi cu zi.

Managementul timpului


Managementul timpului: prin intermediul activitatilor si miniproiectelor desfasurate, copiii au posibilitatea sa-si evalueze obiectiv modul in care-si utilizeaza timpul in prezent, sa gaseasca solutii pentru a indeplini mai multe sarcini intr-un timp cat mai scurt si sa realizeze un echilibru intre timpul alocat invatarii si cel pentru joaca/hobby-uri.

Managementul schimbarii


Managementul schimbarii: copiii vor intelege ca schimbarea face parte din viata lor si prin intermediul jocului vor "face cunostinta" cu diverse schimbari, intr-un mediu securizat – jocul, astfel incat sa aiba posibilitatea sa-si cladeasca increderea pentru a trece cu bine peste schimbari ori de cate ori acestea apar (trecerea la o alta etapa scolara, relocarea etc).

Micul Antreprenor


Micul Antreprenor: in cadrul acestui modul se intalnesc cu diverse notiuni financiare, aspecte privind promovarea imaginii personale, identifica elementele care definesc un lider si ce calitati personale i-ar putea conduce catre aceasta pozitie, (re)descopera propriile aptitudini si exerseaza prin intermediul unui joc in care realizeaza un proiect pe parcursul mai multor etape.

Structura curs

4 module, a cate 5 sedinte fiecare

‣ Comunicare si Negociere: 15 – 19 iulie, de luni pana vineri, intre orele 16:00 - 18:00
‣ Managementul Timpului: 22 – 26 iulie, de luni pana vineri, intre orele 16:00 - 18:00
‣ Managementul Schimbarii: 26 – 30 august, de luni pana vineri, intre orele 16:00 - 18:00
‣ Micul Antreprenor: 2 – 6 septembrie, de luni pana vineri, intre orele 16:00 – 18:00

Participanti: copii cu varsta intre 8 si 12 ani;

Pret curs

‣ 220 lei/participant – pentru primul modul
‣ 200 lei/participant – pentru cei care au participat la primul modul si participa si la al doilea
‣ 180 lei/participant – pentru cei care au participat la primele 2 module si continua cu modulele 3 si 4
‣ in cazul participarii fratilor la acelasi modul, in aceeasi perioada, se acorda o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant
‣ reducerile se acorda numai in cazul participarii la mai multe module in cadrul aceleiasi sesiuni de cursuri
‣ in cazul achitarii integrale – pentru toate cele 4 module, se acorda o reducere de 5%
‣ pretul include materialele auxiliare necesare desfasurarii cursurilor si festivitatii de premiere

Rezervarile nominale se pot face la telefon: 021.312.88.26 tasta 4, zilnic, de luni pana vineri (09:00 - 11:00) sau prin e-mail: florentinap@antipa.ro

Taguri Muzee copii Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre