Academia Copiilor - Vara 2013, Muzeul Antipa

/ / Modificat: 2013-07-09 00:00:00

Academia Copiilor - Vara 2013, Muzeul Antipa

15 iulie - 6 septembrie, 2013, de luni pana vineri intre orele 16.00 si 18.00

Muzeul "Antipa" si SmartKidsLand ii invita pe copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani sa participe la Academia Copiilor!

Muzeul_de_Istorie_Naturala_Grigore_Antipa
De ce Academia Copiilor? Pentru ca, pe parcursul celor 4 module, copiii participa la jocuri si activitati distractive, avand ocazia sa-si valorifice aptitudinile adecvate fiecarei situatii si sa descopere lucruri noi, care sa-i ajute in dezvoltarea lor viitoare

Module curs

Comunicare si negociere


Comunicare si negociere: copiii au ocazia sa descopere lucruri noi despre comunicare si negociere, sa constientizeze anumite aspecte carora poate nu le acordau importanta cuvenita; in jocurile lor vor avea posibilitatea sa-si exerseze abilitatile de ascultare, sa acorde atentie limbajului nonverbal, sa (re)descopere arta de a pune intrebari, sa afle mai multe despre tehnicile de negociere si alte elemente utile pentru viata de zi cu zi.

Managementul timpului


Managementul timpului: prin intermediul activitatilor si miniproiectelor desfasurate, copiii au posibilitatea sa-si evalueze obiectiv modul in care-si utilizeaza timpul in prezent, sa gaseasca solutii pentru a indeplini mai multe sarcini intr-un timp cat mai scurt si sa realizeze un echilibru intre timpul alocat invatarii si cel pentru joaca/hobby-uri.

Managementul schimbarii


Managementul schimbarii: copiii vor intelege ca schimbarea face parte din viata lor si prin intermediul jocului vor "face cunostinta" cu diverse schimbari, intr-un mediu securizat – jocul, astfel incat sa aiba posibilitatea sa-si cladeasca increderea pentru a trece cu bine peste schimbari ori de cate ori acestea apar (trecerea la o alta etapa scolara, relocarea etc).

Micul Antreprenor


Micul Antreprenor: in cadrul acestui modul se intalnesc cu diverse notiuni financiare, aspecte privind promovarea imaginii personale, identifica elementele care definesc un lider si ce calitati personale i-ar putea conduce catre aceasta pozitie, (re)descopera propriile aptitudini si exerseaza prin intermediul unui joc in care realizeaza un proiect pe parcursul mai multor etape.

Structura curs

4 module, a cate 5 sedinte fiecare

‣ Comunicare si Negociere: 15 – 19 iulie, de luni pana vineri, intre orele 16:00 - 18:00
‣ Managementul Timpului: 22 – 26 iulie, de luni pana vineri, intre orele 16:00 - 18:00
‣ Managementul Schimbarii: 26 – 30 august, de luni pana vineri, intre orele 16:00 - 18:00
‣ Micul Antreprenor: 2 – 6 septembrie, de luni pana vineri, intre orele 16:00 – 18:00

Participanti: copii cu varsta intre 8 si 12 ani;

Pret curs

‣ 220 lei/participant – pentru primul modul
‣ 200 lei/participant – pentru cei care au participat la primul modul si participa si la al doilea
‣ 180 lei/participant – pentru cei care au participat la primele 2 module si continua cu modulele 3 si 4
‣ in cazul participarii fratilor la acelasi modul, in aceeasi perioada, se acorda o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant
‣ reducerile se acorda numai in cazul participarii la mai multe module in cadrul aceleiasi sesiuni de cursuri
‣ in cazul achitarii integrale – pentru toate cele 4 module, se acorda o reducere de 5%
‣ pretul include materialele auxiliare necesare desfasurarii cursurilor si festivitatii de premiere

Rezervarile nominale se pot face la telefon: 021.312.88.26 tasta 4, zilnic, de luni pana vineri (09:00 - 11:00) sau prin e-mail: florentinap@antipa.ro

Taguri Muzee copii Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre