Abracadabra, spectacol de magie pentru copii

ABRACADABRA, Spectacol de magie pentru copii

abracadabra_spectacol_magie_copii_1Sambata si Duminica, 13 - 14 octombrie 2012, la ora 15:00
Locatie: Foaier Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu nr.18), Bucuresti


Datorita succesului inregistrat cu spectacolele de magie pentru copii Kids Magic Show si Hocus Pocus, Teatrul de Magie a creat un nou spectacol de magie pentru copii ABRACADABRA, in care micutii vor face cunostinta cu personaje magice ce le vor oferi posibilitatea de a descoperi reprezentarea unei lumi magice, lumea povestilor.

Acest spectacol isi propune atat un scop educativ, de socializare si terapeutic dar si sa readuca frumusetea magiei si bucuria trucurilor de iluzionism in sufletele copiilor, sa le provoace creativitatea si sa le arate un univers extrem de incitant.

Romania se afla intr-un moment dificil, iar tinerele generatii si-au pierdut cea mai de pret arma – speranta. A crede in magie inseamna a avea speranta. A avea speranta inseamna a renaste, iar cei care pot pune umarul alaturi de noi la renasterea acestei tari sunt copii. Sa-i reinvatam sa creada in magie!

Sursa: Teatrul de Magie

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul