AG Weinberger and The BoomTown Pickers - Un Deliciu Acustic, Teatrul Excelsior

AG Weinberger and The BoomTown Pickers - Un Deliciu Acustic, Teatrul Excelsior

AG Weinberger and The BoomTown Pickers va invita joi, 4 aprilie, la ora 19:30 la Teatrul Excelsior, str. Academiei nr. 28-30.

Un Deliciu Acustic este titlul celui mai recent proiect muzical prezentat de catre celebrul muzician, in cadrul caruia vor putea fi ascultate piese in premiera sau rar auzite in Romania.

Weinberger

Si cum intotdeauna AG Weinberger stie sa-si surprinda publicul cu piese cantate intr-o maniera inconfundabila, de data aceasta va aduce in fata audientei si un instrument unic in Romania - lapsteel guitar, un instrument cu sonoritati exotice, tipic muzicii hawaiiene si country.

 

Concertul de la Teatrul Excelsior, AG Weinberger and The BoomTown Pickers, continua seria spectacolelor live a cunoscutei emisiuni Acadeaua, realizata si prezentata pana de curand de catre AG Weinberger la TVR 2.

Asadar, va asteptam cu drag, joi 4 aprilie, ora 19:30, la Teatrul Excelsior din capitala, unde veti avea parte de Un Deliciu Acustic AG Weinberger & The BoomTown Pickers.

Pretul unui bilet: 54 lei.

Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a Teatrului Excelsior, str Academiei nr. 28-30.

Informatii / Rezervari: 021.315.97.36 si online prin reteaua bilete.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Concert

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul