AFI Palace Cotroceni va gazdui pentru prima oara in Romania Festivalul LEGO

/ / Modificat: 2014-11-11 00:00:00

AFI Palace Cotroceni va gazdui pentru prima oara in Romania Festivalul LEGO

Pe 1 decembrie, AFI Palace Cotroceni sarbatoreste 5 ani pe piata din Romania. Cu ocazia aniversarii, vor fi organizate o serie de activitati si evenimente, principala atractie fiind aducerea Festivalului LEGO® pentru prima oara in Romania, incepand cu data de 9 noiembrie 2014.

In incinta AFI Palace Cotroceni, vizitatorii se vor putea bucura de zecile de figurine 3D, construite din peste 1.700 de piese LEGO. Printre acestea se vor numara personaje celebre precum Darth Vader din Star Wars, Captain Rex, McQueen, Oliva, Woody, Matrioshka, Camel, Cragger si multe alte constructii fascinante.

AFI_palace_cotroceni

Figurinele Lego 3D, ce urmeaza sa fie amplasate pe coridoarele principale ale centrului comercial, cantaresc aproape 2 tone, iar realizarea lor a insumat peste 2.500 de ore petrecute la imbinarea pieselor.

"Inca din momentul deschiderii ne-am propus sa reinventam experienta de shopping si distractie in Bucuresti, oferindu-le clientilor nostri cel mai bun mix de optiuni dedicate modei, frumusetii, petrecerii timpului liber si nu numai. Aducerea unor branduri si activitati in premiera in Romania reprezinta unul dintre pilonii pe care ne bazam si ne bucuram sa vedem ca un numar atat de mare de vizitatori raspunde cu entuziasm propunerilor noastre. Vom continua sa investim in obtinerea celei mai frumoase atmosfere dintr-un centru comercial, pentru a oferi celor care ne trec pragul o experienta de neuitat", a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.

In cei 5 ani, AFI Palace Cotroceni si-a mentinut pozitia de lider, oferindu-le clientilor cele mai spectaculoase experiente : primul IMAX din Romania, primul Roller Coaster dintr-un mall, cel mai mare patinoar aflat in interiorul unui centru comercial sau prima arena de laser tag din tara, alaturi de sute de branduri cunoscute in toata lumea.

Surprizele organizate cu ocazia aniversarii de 5 ani nu se vor opri aici. Pana la ziua aniversara din 1 decembrie inclusiv, vizitatorii centrului comercial vor putea castiga o serie de premii surpriza, se vor putea inscrie in tombola aniversara cu mii de premii si vor putea participa la evenimentele organizate special pentru ei.

Sub sloganul "Constelatia experietelor tale", AFI isi asteapta clientii in aceasta perioada cu o atmosfera festiva si promite un program de distractie inedit.

Pentru mai multe informaţii despre noutaţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Festivalul LEGO - in premiera la AFI Palace Cotroceni

Despre Festivalul LEGO® din AFI Palace Cotroceni

 • Figurinele 3D disponibile in cadrul festivalulului LEGO® din AFI Palace Cotroceni sunt construite din peste 1.700 piese LEGO®
 • Pentru realizarea exponatelor din cadrul festivalului LEGO® au fost necesare peste 2500 de ore
 • Personajele LEGO® din cadrul festivalului cantaresc peste 2 tone
 • Printre figurinele expuse, iubitorii brandului LEGO® vor intalni in AFI Palace Cotroceni personaje celebre precum Darth Vader, Captain Rex, McQueen, Oliva, Woody, Matrioshka

LEGO Worldwide

 • Produsele LEGO® sunt vandute in peste 130 de tari
 • Clubul LEGO® are peste 4.7 milioane de membri la nivel global
 • In medie, fiecare persoana de pe glob detine 86 de piese LEGO®
 • Daca toate seturile LEGO® vandute in 2012 ar fi insumate, ele ar acoperi un teren de fotbal de 5.000 de mp si s-ar ridica la 206 m in aer, fiind echivalentul unei cladiri de 62 de etaje
 • In medie, la nivel global, in fiecare secunda sunt vandute 10 seturi LEGO®
 • Pentru a ajunge la luna, ar fi nevoie de aproximativ 40 miliarde de piese LEGO®
 • Pana in prezent s-au produs aproximativ 650 miliarde de componente LEGO®, dintre care 45 de miliarde au fost produse in 2012. Acest lucru inseamna ca s-au produs aproximativ 85.000 de piese pe minut, sau 1.450 pe secunda
 • In 2013, in Moterrey Mexico, in fiecare saptamana au fost realizate o medie de 1.5 milioane de seturi LEGO®, continand peste 480 milioane piese LEGO®
 • Doar piesele LEGO® vandute in 2012 ar putea inconjura globul pamantesc de peste 18 ori. De asemenea, in acelasi an, au fost produse peste 400 milioane de figurine mici LEGO®, care puse una langa alta, s-ar intinde pe 10.000 de km, respectiv distanta din Billunudu (Danemarca) in Singapore (Asia).

Taguri Evenimente pentru copii Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre