A 12-a editie a Galelor Circului, un spectacol cu 12 numere de senzatie!

A 12-a editie a Galelor Circului, un spectacol cu 12 numere de senzatie!


In cel de al treisprezecelea an al acestui mileniu, incepand cu ziua a treisprezecea a celei de a doua luni, Circ & Variete Globus va invita la Galele Circului, un spectacol ai carui castigatori depind doar de votul spectatorilor.

gale_circ


Si pentru ca editia cu numarul 12 trebuie sa fie una speciala, 12 numere de circ isi au destinul in mainile publicului. Dupa ce am trecut cu bine de mult anuntata aliniere planetara, sunteti invitati in universul Galelor Circului pentru a vota 12 numere de circ, 12 povesti ale celor 12 luni, planete sau zodii, dupa preferinte. Iar preferintele vor fi inregistrate astfel incat, la final, castigatorii alesi in urma votului publicului vor putea urca pe podium.

Stim ca alegerea va fi dificila, mai ales ca in concurs intra pantere periculoase, crocodili infioratori, pagagali haiosi, iar animalele-artiste sunt foarte iubite nu numai de copii, dar si de parinti sau bunici. Iubitorii de adrenalina si armonie vor fi cu singuranta satisfacuti de spectacolul artistilor Circ & Variete Globus – numerele de echilibristica, maini in maini, tango aerian ii vor tine, cu siguranta, cu rasuflarea taiata pana la aplauzele de final. Si pentru ca circul inseamna nu numai arta, dar si entertainment, momente savuroase de umor sunt strecurate in concurs si vor face deliciul amatorilor de buna dispozitie, care isi vor da votul pentru a-si sustine preferatii.Cei mai simpatici comici, cei mai bine pregatiti echilibristi, cei mai renumiti dresori asteapta votul publicului la cea de-a XII-a editie a Galelor Circului, incepand din data de 13 februarie. Spectacolele din zilele de marti, miercuri, joi si vineri sunt destinate exclusiv grupurilor organizate, iar weekendurile apartin tuturor iubitorilor artei circului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA