8-10 martie: Trei zile pentru pitici si mamici la Liberty Center

/ / Modificat: 2013-03-06 13:32:48

8-10 martie: Trei zile pentru pitici si mamici la Liberty Center


Ateliere de creatie, unde maestri talentati ii ajuta pe copii sa le pregateasca daruri-surpriza celor mai bune mamici, hair-stilisti si o echipa profesionista de make-up artisti  invita doamnele si piticii lor la 3 zile de alint si distractie in Liberty Center.

Tot pentru acest weekend, gazdele au pregatit un atelier de nutritie cu doctorul Andrei Laslau, sesiuni de masaj  si cursuri de dans cu profesionisti din cadrul echipei de balet "Romania danseaza".

8martie

Pe 8 martie, pe langa momentul de extra-frumusete în compania stilistilor, doamnele si domnisoarele se pot destinde pe patinoarul campionilor The Champs, care le asteapta cu tarife « light » si patine incluse.  


Iar pentru a desavarsi momentele de rasfat feminin, acestea sunt asteptate la The Light Cinema, pentru a petrece o seara la film la un pret special bilete la orice film 2D sau 3D la tariful de 15 lei. De asemenea, The Light Cinema face cinste tuturor doamnelor si domnisoarelor nascute pe 8 Martie. Biletele pentru filme se pot achizitiona atat online, cat si la casele de bilete.

Programul complet al evenimentelor


8 Martie: 17:00 - 20:00

Make-up, hair-style, atelier de creatie pentru copii, curs de dans

9 Martie: 16:00 - 20:00

Make-up, hair-style, atelier de creatie pentru copii, sesiune de masaj

10 Martie: 16:00 - 20:00

Make-up, hair-style, atelier de creatie pentru copii, curs de nutritie

Mai multe informatii pe:

www.libertycenter.ro;
www.facebook.com/LibertyCenterMall

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre