6 iunie AQUATHLON PENTRU COPII Inscrie-ti copilul gratuit

| | Modificat: 2015-05-21 11:29:36

6 iunie AQUATHLON PENTRU COPII! Inscrie-ti copilul gratuit!

Aquathlon pentru copii

Aquathlon No STRESS este un concurs dedicat copiilor, realizat de NoStress, cu sprijinul programului “140 batai pe minut”.

Probele sunt: INOT 150 m + ALERGARE 1 km.

Evenimentul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 15 ani.

Competitia va avea loc in Olimp, pe plaja Papparazzi,  sambata, 6 iunie, de la ora 16.00, dupa finalizarea Concursului de Triathlon NoStress.

Inot_copii

Prin inscrierea si participarea copiilor la Aquathlon NO STRESS, parintii isi asuma responsabilitatea pentru respectarea termenilor si conditiilor prezentului regulament de catre participanti.

Clasamentele se fac pe urmatoarele categorii:

  • Categorii de varsta (9-11, 12-15)
  • alte criterii stabilite de organizatori.

Inscrierea si achitarea taxei de participare

Taxa de participare este GRATUITA. Daca doriti sa sprijiniti sub forma de DONATIE proiectul “Viitor NoStress”, care isi propune sa formeze, antreneze si sustina o echipa de juniori si sa organizeze competitii pentru copii, va multumim si va rugam sa folositi ordinul de plata, catre  ASOCIATIA CLUB SPORTIV NO STRESS, cont deschis la BCR Agentia Mosilor, IBAN: RO35RNCB0088144694960001, cu mentiunea "donatie copii"

Inscrierile se pot face pana in data de 31 mai 2015.


Ridicarea Kitului de concurs

Parintii impreuna cu copii vor ridica kiturile de concurs de la Hotel Majestic, VINERI SEARA, pe 5 iunie, in intervalul 16:00 – 22:00.

La ridicarea kit-ului de concurs, parintii vor trebui sa completeze si sa semneze o declaratie pe propria raspundere de participare la competitia NoStress pentru minori (Daca minorul a implinit varsta de 14 ani trebuie sa semneze si el declaratia alaturi de parinte).

Ziua competitiei

Este importanta participarea la sedinta tehnica, care va avea loc cu 1 ora inainte de inceperea competitiei, veti primi informatii utile.

Siguranta, inainte de toate – intotdeana!

TRANZITIE: Inainte de inceperea concursului, parintii ii pot ajuta pe copii sa isi instaleze echipamentul in zona de tranzitie, in dreptul numarului de concurs corespunzator. Va exista un spatiu personal de aprox 50 cm*1 m pentru fiecare participant, pe care il administreaza asa cum crede fiecare de cuviinta. RECOMANDAM ADUCEREA unui PROSOP precum si utilizarea de lotiune pentru protectie solara.

Zona de tranzitie va fi delimitata de plasa rosie si banda alb/rosu.

Regulament proba inot

Inotul se desfasoara in apa marii, si este obligatoriu sa fie respectat sensul de inot indicat;

Daca apa are sub 18 grade, costumul de neopren este obligatoriu.

Pozitionarea la start se va face din apa, in zona special amenajata, iar intrarea si iesirea din apa se face in zona special amenajata, unde este amplasat si covorul.

Vor exista barci pentru supravegherea zonei, asa ca trebuie solicitat ajutorul echipelor de interventie in cazul in care sunt probleme de orice fel.

Regulament proba alergare

Dupa finalizarea probei de inot, participantii vor merge pe culoar, in zona de tranzitie pentru echiparea pentru proba de alergare. Voluntarii ii vor ajuta pe participanti si ii vor indruma catre zona de start a probei de alergare.

Participantii trebuie sa respecte indicatiile si indrumarile oferite de voluntarii prezenti pe traseul de alergare

Finishul probei de alergare si al intregului concurs se face prin poarta de FINISH

Numarul de concurs se poarta obligatoriu in fata.

Alergarea are loc  pe faleza, 1 tura pana la Checkpoint si inapoi.

In cazul in care apar situatii de orice natura (ex: valuri foarte mari, apa extreme de rece, etc), care nu au fost anticipate, organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseul de inot sau de a-l anula, dupa caz.In cazul in care apar situatii de orice natura, care nu au fost anticipate, organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseul de alergare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA