5 zile de miscare, joaca si distractie in Parcul Sebastian

In perioada 1-6 mai 2013, Primaria sectorului 5 va invita la Festivalul Traditiilor de Paste din Parcul Sebastian. Timp de 5 zile, cei mici vor avea ocazia sa participe la atelierele creative organizate pe grupe de varsta, unde vor putea invata sa decoreze, sa picteze, sa creeze si sa invete traditiile sarbatorilor de Paste.

sebastian

Mascote si personaje pe picioroange se vor plimba printre cei prezenti si vor face ca atmosfera sa fie de sarbatoare. Si pentru ca joaca este pe primul loc, va invitam cu mic cu mare in zonele de joaca unde se vor desfasura concursuri, jocuri cu stafeta, vanatoarea de oua, intreceri sportive, tirul cu arcul si peretele de escalada.

Nu va lipsi nici scena cu spectacole de teatru si teatru de papusi, spectacole de dans si magie, zumba si kangoo jumps pentru pitici si pentru mamici.

Va asteptam cu mic cu mare in Parcul Sebastian, la Festivelul Traditiilor de Paste, in perioada 1-6 mai 2013.

Informatii suplimentare si inscrieri la ateliere: Facebook Parcul-Sebastian.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul