15.000 de parinti si copii alaturi de Itsy Bitsy FM de 1 Iunie

/ / Modificat: 2015-06-04 13:37:12

La cea mai mare sarbatoare a copilariei din Bucuresti, mii de parinti si copii au fost alaturi de Itsy Bitsy FM intr-un maraton al jocurilor, muzicii si distractiei de buna calitate pentru cei mici. Copiii au pictat 3 animale uriase alaturi de vedete ca Dana Nalbaru, Dragos Bucur si fetita lor, Simona Dragomir si Oana Sarbu, dand culoare parcului. Dana Nalbaru a oferit si autografe fanilor pe albumul sau “Bucurii pentru copii”.

Eveniment_Itsy_Bitsy_1_iunie_2015

Cei prezenti au avut sansa sa asculte live melodii cantate de Nicu Alifantis si sa primeasca autograf  pe nou lansatul sau album “Sotron”. Concursurile creative au curs lant pe scena si pe aleile parcului, aducand peste 5000 de premii participantilor. Pulsul evenimentului a fost luat in timp real pe pagina de facebook Itsy Bitsy unde au fost postate permanent fotografii de la fata locului.

Artista Oana Sarbu a dedicat copiilor urarea ei atat de cunoscuta, melodia “Astazi e ziua ta”, si a incantat parintii cu refrenul adolescentei lor, “Ani de liceu”. Spre incantarea tatilor pe scena a ucat si cunoscutul realizator TV George Buhnici. 

Intreaga sarbatoare Itsy Bitsy a implicat peste 150 de copii-artisti pe scena si un staff de peste 80 de oameni. Bucuria celor care au fost implicati in organizare a fost transmisa tuturor celor prezenti, care s-au simtit ca intr-o mare familie.

Citeste si despre