Targuri de Craciun

/ / Modificat: 2009-12-14
Targuri de Craciun





 Targuri de Craciun

Pentru mai multe idei de cadouri pentru familia ta, nu ar fi o idee rea sa vizitezi si urmatoarele targuri de cadouri, organizate special cu ocazia venirii lui Mos Craciun.

 Targuri de Craciun din Bucuresti

Targul cadourilor de Craciun

La Dalles intre 30 Noi 2009 10:00 - 23 Dec 2009 20:00.

Binecunoscutul eveniment, organizat in spatiul care l-a consacrat – Galeria Dalles, va debuta pe 30 noiembrie, de Sf.Andrei si isi va inchide portile in ajunul Craciunului.

Evenimentul, gatit in straie de sarbatoare, propune publicului in acest an o selectie de alese cadouri de Craciun: dulciuri, decoratiuni, jucarii, bijuterii dar si creatii handmade ale tinerilor artisti.

Intrarea este libera

Targuri de cadouri C'arthe

La C'arthe intre 29 Noi 2009 11:00 - 24 Dec 2009 22:00.

C'arthé organizeaza patru "Targuri de cadouri" in perioada 29 noiembrie - 24 decembrie.

Capitala Bucuriei - Un bulgare de voie buna!

In Parcul Kiseleff intre 27 Noi 2009 11:00 - 24 Dec 2009 19:00.

Timp de o luna, Parcul Kiseleff din Bucuresti va gazdui targuri de cadouri, antichitati si produse culinare, precum si concerte de muzica pentru toate gusturile.

Peste 130 de expozanti iti vor propune idei de cadouri originale pentru Sarbatorile care urmeaza. Artisti cunoscuti vor incalzi atmosfera cu muzica live.

Targul Carturestilor

La Libraria Carturesti - Verona intre 04 Dec 2009 11:00 - 30 Dec 2009 18:00.

Cu ocazia targului inauguram un nou spatiu in libraria Carturesti Verona. Ne place sa spunem ca mansarda pe care o deschidem publicului, cu acoperisul, podelele si peretii ei de lemn, seamana cu o cutie de ceai englezesc.

Spatiul mult mai generos ne-a permis sa invitam la aceasta editie autori de bijuterie contemporana, producatori de alimente si cosmetice bio, cofetari si patiseri.

 Festivalul darurilor de Craciun

La Sala Palatului intre 04 Dec 2009 10:00 - 23 Dec 2009 22:00.

Timp de 20 zile, in perioada 4-23 decembrie 2009 foaierul de la etajul I al Salii Palatului va gazdui un eveniment incarcat de poveste: Festivalul darurilor de Craciun – targ de cadouri alese.

Intr-un cadru feeric, amenajat in spiritul festiv al Sarbatorilor de Iarna, protagonistii acestui scenariu – artistii plastici - isi prezinta creatiile, fiecare impresionand prin povestea sa unica in dorinta de a se afla in Ajun sub bradul celor dragi.

Figurine decorative desprinse parca din basmele lui Andersen sau hobbiti din lumea lui Tolkien ne propun fiecare cate un rol in scena pomului de Craciun. Ornamente si aranjamente din cele mai inspirate combinatii de forme si culori se cer asezate pe masa la ceas de sarbatoare

Si pentru a insiropa acele minunate clipe de festin, turta dulce, cozonacii pufosi si produsele de confiserie vor a indulci starea de spirit. Mosul va putea implini dorintele scrise ale celor mici, umplandu-si sacul cu jocuri, jucarii si carti cu povesti fermecatoare.

Pentru doamne, creatorii de bijuterii au pregatit modele unicat, menite sa surprinda prin finete si eleganta. Si nu doar atat…Pentru un tonus plin de prospetime, marii producatori de cosmetice bio propun adevarate elixiruri ale naturii.

Si pentru ca apropierea Craciunului incepe sa-si faca auzite acordurile, odata cu seria de concerte care vor avea loc in luna decembrie la Sala Palatului, distribuitorii de muzica prezenti in cadrul targului sunt pregatiti cu colectii de CD-uri si DVD-uri continand melodiile dragi noua.

Targul de Cadouri "Tara lui Mos Craciun"

La Palatul Copiilor din Bucuresti in perioada 15 – 20 Decembrie.

Locul ideal in care poti sa descoperi si sa alegi alaturi de cei dragi decoratiunile perfecte pentru acest sfarsit de an este chiar Targul de Cadouri "Tara lui Mos Craciun", ce te asteapta intr-o atmosfera calda si festiva in perioada 15 – 20 Decembrie la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Va mai amintiti perioada in care globurile de Craciun se transmiteau de la o generatie la alta, iar cutia cu decoratiunile pentru Sarbatori era neschimbata in fiecare an? Sau perioada in care bradul era impodobit cu siraguri de popcorn, mere si nuci invelite in staniol?

Varietatea decoratiunilor existente in zilele noastre a dat un plus de farmec Sarbatorilor de Iarna, alegerea globurilor sau aranjamentelor potrivite fiind un prilej de bucurie pentru orice familie in preajma Craciunului.

Impodobirea casei in perioada Sarbatorilor va fi mai usoara in acest an, si, indiferent de tematica aleasa, in "Tara lui Mos Craciun" vei gasi ceea ce cautai. Chiar si persoanele ce sunt in cautarea unui Craciun unic vor pleca multumite si incarcate dupa ce-au descoperit si achizitionat din multitudinea decoratiunilor handmade unicat.

Fie ca este vorba de impodobirea bradului, de alegerea cadoului perfect pentru persoanele apropiate sau chiar de inchirierea celui mai nastrusnic Mos, Targul de Cadouri "Tara lui Mos Craciun" este Sarbatoarea din mijlocul orasului pe care nu trebuie s-o ratezi.

 Targul de Cozonaci si Bunatati

La Sala Polivalenta in perioada 22-24 decembrie.

In perioada 22-24 decembrie, la Sala Polivalenta, bucurestenilor li se pregateste inca o surpriza in prag de Craciun. La targ sunt invitati producatori din panificatie, patiserii, cofetarii, delicatese, vinuri si ciocolaterii. Tot la targ veti gasi si articole care pot deveni daruri de Sarbatori: confectii, cosmetice, bijuterii, jucarii, carti si decoratiuni.

Vizitatorii vor putea degusta deliciile expuse si vor putea cumpara cadouri pentru cei mici si mari. Pe parcursul celor trei zile sunt organizate spectacole de binefacere, concerte si concursuri pentru vizitatori, in atmosfera magica a Craciunului: colinde, Craciuni si Craciunite, aroma de cozonac si de vin fiert.

Primariile au organizat targuri de cadouri si in Parcul IOR si parcul Cismigiu.

Targuri de Craciun din tara



 Targuri de Craciun din tara

Targul de Craciun de la Sibiu

In Piata Mare, deschis pe 29 noiembrie

Targul de Craciun de la Sibiu si-a deschis portile pe 29 noiembrie si se inchide pe 26 decembrie. Targul este gazduit in Piata Mare, unde 40 de casute de lemn comercializeaza obiecte si produse menite sa-i aduca pe trecatori mai aproape de spiritul Craciunului. Pentru cei mai mici a fost amenajata si o zona speciala pentru joaca.

Targul "Santa's Village" din Cluj-Napoca

La Polus Center Cluj, intre 28 noiembrie - 23 decembrie.

La Cluj-Napoca pe 28 noiembrie s-a deschis Santa's Village. Mos Craciun ii asteapta in Polus Center Cluj pe toti cei care vor sa-si cumpere un brad deja impobodit, ornamente sau decoratiuni pentru Sarbatori, pana pe 23 decembrie.

Targul de Craciun de la Targu-Jiu

In zona centrului pietonal intre 14 – 20 decembrie.

Targul de Craciun se afla la cea de-a doua editie si a fost organizat in zona centrului pietonal din municipiu, unde reprezentantii primariei au amplasat mai multe casute din lemn, pentru comercializarea marfurilor.

Astfel, paisprezece mesteri din judete precum Alba, Valcea, Dolj, Suceava, Mures sau Maramures si alti 15 comercianti locali vor fi prezenti la targ pana pe 20 decembrie. Printre obiectele care pot fi cumparate se numara podoabe, impletituri, sculpturi din lemn, decoratiuni de Craciun, masti populare, papusi decorative, ceramica, icoane si alte posibile cadouri pentru sarbatorile de iarna.

Targul de Craciun de la Timisoara

In Piata Victoriei, intre 5 decembrie – 12 ianuarie

Targul de Craciun de la Timisoara s-a deschis pe 5 decembrie, in Piata Victoriei, care a fost invaluita de mireasma cozonacilor si a turtei dulci. Atmosfera de Craciun se va prelungi pana pe 12 ianuarie.

Targ de cadouri la Brasov

La ITC Brasov, intre 16-24 decembrie

In perioada 16-24 decembrie brasovenii sunt asteptati la ITC Brasov, unde vor putea alege opere de arta, bijuterii si cadouri traditionale.

Targ de Craciun in Oraselul Copiilor la Oradea

La Oraselul Copiilor intre 16-21 decembrie.

In Oradea, Oraselul Copiilor va deveni un loc potrivit pentru achizitionarea produselor specfice Craciunuilui sau cadourilor, in perioada 16-21 decembrie. Podoabe de brad, suveniruri, dulciuri, articole de imbracaminte si jucarii si multe altele.

Targul Daruri de Craciun de la Arad

La Expo Arad intre 17-21 decembrie.

Targul Daruri de Craciun de la Arad se deschide pe 17 decembrie si se va incheia pe 21 decembrie. Este vorba despre cea de-a X-a editie a targului de bunuri generale Daruri de Craciun. Oferta de imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, cosmetice, bijuterii, cadouri, sticlarie sau jucarii este variata si pentru toate buzunarele.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre